InFocus USB na HDMI adapter

748,75 kn

Provjerite raspoloživost

Ovaj InFocus adapter omogućuje dodavanje funkcije “display out” na Mondopad, BigTouch ili JTouch. Također ga možete upotrijebiti za dodavanje HDMI izlaza na bilo koje računalo.

  • Fleksibilno rješenje za stvaranje “monitor out” opcije putem USB-a
  • Jednostavno povežite zaslon s projektorom i konfigurirajte ga kao i svaki drugi monitor
  • DL-195 čipset podržava rezolucije do 2048 x 1152
  • Kompatibilan s brzim USB 2.0 priključkom
  • DisplayLink tehnologija, vodeće rješenje za jednostavno povezivanje s zaslonima

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr