InFocus zidni nosač za ekran WALLMNT2

1.248,75 Kn

InFocus INF-WALLMNT2 je svestrani zidni nosač za jednostavnu montažu vašeg ekrana na zid. Pri montaži se jednostavno naginje, kako biste postavili sve potrebne kabele, te vas “klikom” obavještava da je vaš ekran sigurno montiran.

Karakteristike:

  • Za ekrane od 55″ do 70″
  • Bočno pomicanje ekrana nakon instalacije: do 40,6 cm
  • Udaljenost od zida: 5,1 cm
  • Nosivost: 90,7 kg
  • Integrirane sigurnosne značajke (potrebno je dodati lokot)

Dostavu roba vrši kurirska služba Overseas i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske.

Cijena dostave je 35kn (PDV uključen). Iznosi za usluge dostave se automatski obračunavaju u košarici. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca.
Licence s ESD opcijom se isporučuju elektroničkim putem.

Za uplate koje su vidljive su na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr
Također smo dostupni na tel. 01 3908 930 ili putem “live chat” usluge na stranicama HSM-INFORMATIKA d.o.o. tijekom radnog vremena tvrtke.