Akcija!

Interaktivni komplet Dualboard 1279 – “Back to School” promo

10.246,25 Kn 8.399,00 Kn

Opremite svoju učionicu edukacijskim kompletom koji se sastoji od Turning Technologies Dual Board 1279, projektora InFocus IN114x i stropnog nosača za projektor. Ovaj komplet omogućit će vam da učinite svoja predavanja zanimljivijima i interaktivnijima, uz uštedu od 2.600,00 kuna!


Dualboard je jedinstvena interaktivna ploča koja omogućava pisanje elektroničkim putem dvjema osobama u isto vrijeme. Njena izuzetno otporna površina idealna je za dugotrajnu upotrebu u učinici, bilo da se koristi samo kao površina za projekciju, bilo za pisanje klasičnim markerima za bijelu ploču, ili spojena na računalo, kada postaje ogromni ekran osjetljiv na dodir. Uz interaktivnu ploču dolazi i Workspace softverski paket, za još uzbudljivije nastavne materijale.

Uključeni projektor – InFocus IN114x – idealan je za prikaz vaših PowerPoint slajdova u učionicama, uredima, i manjim konferencijskim dvoranama. XGA rezolucija modela IN114x optimalna je za rad s Office alatima, i pregled Internetskih stranica. Trajnost žarulje od 6000 sati osigurat će bezbrižan rad godinama, čak i u uvjetima svakodnevnog korištenja.

U kompletu dolazi i stropni nosač za projektor, kako biste jednostavnije započeli s korištenjem.


Navedena ponuda dostupna je samo za edukacijske ustanove.

Akcija vrijedi do 31.10.2017. ili do isteka zaliha.

Dostavu roba vrši kurirska služba Overseas i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske.

Cijena dostave je 35kn (PDV uključen). Iznosi za usluge dostave se automatski obračunavaju u košarici. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca.
Licence s ESD opcijom se isporučuju elektroničkim putem.

Za uplate koje su vidljive su na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr
Također smo dostupni na tel. 01 3908 930 ili putem “live chat” usluge na stranicama HSM-INFORMATIKA d.o.o. tijekom radnog vremena tvrtke.