Ligra Cinedomus električno platno 250 x 250 (format 1:1)

3.998,75 kn

Pošalji upit

Cinedomus je nova ponuda profesionalnih električnih platna, razvijena i dizajnirana za razne namjene.

Čvrsta aluminijska struktura, potpuna odustnost vidljivih vijaka, pomna pozornost posvećena detaljima, korištenim materijalima i kvaliteti izrade – sve to su zajednički nazivnici ovog proizvoda.

Rad je tih i brz, zahvaljujući motoru od 28 okretaja u minuti. Podloga je mat bijela, s crnim rubom širine 5 centimetara.

Detaljnije o platnu možete pročitati u službenoj Cinedomus brošuri.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr