Nero Platinum 2019

937,50 kn

Nero Platinum 2019 – moćniji, intuitivniji i s još mogućnosti nego ikad prije!


Uz Nero Platinum 2019 i Nero KnowHow PLUS, brže ćete pronaći ono što trebate i brže postići svoj cilj. Zahvaljujući kontekstualnoj pomoći u novom Live Guideu, uvijek ćete pronaći odgovarajuće odgovore na svoja pitanja, točnu stranicu u priručniku ili odgovarajuće video upute. Ako kaos na vašem vanjskom ili unutarnjem disku, na mobilnom uređaju ili u oblaku postane prevelik, koristite vrlo jednostavnu DriveSpan mobilnu aplikaciju i skupite sve svoje izvore na središnju, urednu lokaciju, bez duplikata.


Šest programa u jednom paketu – vaš pametni čarobnjak za multimediju


Nero Video 2019 – uvoz, kreiranje i uređivanje. Ovaj program za uređivanje videozapisa omogućuje da budete potpuno kreativni, uz jednostavno korištenje i najbolje rezultate. Zahvaljujući značajci 1-Click Video Story, stvorite savršene filmove i projekcije, a uz Nero LifeThemes PRO, dodajte glazbu, neki od više od 1000 dostupnih efekata ili uklonite crne obrube za optimalno iskustvo.

Nero MediaHome 2019 – organizacija i reprodukcija. Više se ne morate mučiti tražeći odgovarajuću datoteku – uz Nero MediaHome, jednostavno organizirajte, reproducirajte i dodajte glazbu, videozapise, fotografije, filmove i TV serije u svoje projekte. Također možete pristupiti svojim online OneDrive datotekama, što štedi mnogo prostora na računalu, a datoteke su vam uvijek pri ruci. A uz novi Nero DuplicateManager Photo 2019, riješite problem duplikata i sličnih fotografija, te uživajte u više slobodnog prostora i urednijem pregledu datoteka.

Nero BackItUp 2019 – zaštita, enkripcija i kompresija. Izradite sigurnosnu kopiju vrijednih multimedijskih datoteka pomoću integriranog Nero BackItUp alata. Potrebam je samo jedan klik kako biste postavili sigurnosne kopije i vaši podaci su zaštićeni, stalno ili u intervalu koji sami odaberete. Sada možete sigurnosne kopije pohraniti na najdraže cloud servise (Google Drive, OneDrive).

Nero Recode 2019 – konvertiranje i preuzimanje. Bez obzira na to radi li se o DVD-u, audio CD-u, video ili audio datotekama (onima čiji sadržaj nije zabranjeno kopirati), Nero Recode može konvertirati gotovo bilo što u audio ili video formate koji vam odgovaraju. Jednostavno možete kreirati liste zadataka za planirane konverzije. Jednako lako možete konvertirati videozapise i audio datoteke direktno na mobilni uređaj.

Nero Burning ROM 2019 – snimanje, kopiranje i arhiviranje. Možete kopirati i snimite dragocjene datoteke zahvaljujući pouzdanom, vodećem specijalistu za snimanje, zahvaljujući Nero Standardu 2019. To je sad još lakše uz Nero QuickStart, koji možete aktivirati korištenjem drag & drop metode putem Nero desktop ikone, što znači da su najvažniji zadaci gotovi za tren. Uz SecurDisc 4.0 koji uključuje 256-bitnu enkripciju, zaštitu lozinkama i tehnologiju optimizacije diskova, možete biti sigurni da će vaši podaci potrajati. Osim toga, snimite kvalitetne audio CD-ove s automatskim poboljšanjima zvuka.

Audials Music Recorder – reproduciranje i preuzimanje. Nero Music Recorder uključen u paket Nero Platinum 2019 vaša je ulaznica u svijet glazbe. Slušajte hitove najdražih izvođača i otkrijte novu glazbu na više od 100 tisuća online radijskih stanica, kao i tisuće koncerata i videospotova. Music Record snima glazbu kao MP3 datoteke bez DRM zaštite, a takvu glazbu lako kopirajte na svoj mobilni uređaj.

Softverska licenca isporučuje se elektroničkim putem – na e-mail korisnika u roku 24-48 sati od narudžbe.