Pinnacle Studio 22 – DVD box

553,75 kn

Fleksibilno uređivanje video zapisa

Stvorite filmove koji impresioniraju, zahvaljujući snazi uređivanja Pinnacle Studio ™ 22 rješenja, s intuitivnim korisničkim sučeljem radi lakšeg pristupa svim potrebnim alatima. Započnite s tematskim predlošcima ili uređujte na vremenskoj traci s više zvučnih zapisa, istodobno prikazujte više video streamova s novim Split Screen opcijama ili izrazite svoju kreativnost kroz višestruko snimanje i animiranje! Uz izbor od 1.500+ filtara i efekata, novih atraktivnih 3D naslova i prilagođenih zvučnih zapisa, vaš će videozapis izgledati i zvučati najbolje. Jednostavno podijelite završeni projekt na internetu u popularnim formatima, ili snimite na disk s 20+ predložaka izbornika.


Ključne značajke

Novo! MultiCam Capture – snimanje videozapisa i zaslona. Snimite zaslon i ono što emitirate preko webkamere istovremeno, kako biste kreirali zanimljive poučne videozapise. Zahvaljujući jedinstvenom softveru za snimanje zaslona, možete jednostavno snimiti videozapis, sistemski audio i audio iz mikrofona u jednom kliku, te ih urediti.

Novo! Moćna kontrola boja. Brzo uredite ili ispravite boje u svojim kreacijama uz pojednostavljene kontrole boja. Promijenite nijanse, prilagodite jarkost i svjetlinu boja na bazi samo jedne boje. Osim toga, pomoću look-up tablica, možete pohraniti ispravke i izmjene koje ste napravili na vašem zapisu, te spremljene postavke primijeniti na bilo koji drugi zapis.

Novo! Selektivna boja. Stavite fokus na ono što želite isticanjem samo jedne boje u zapisu, dok sve ostalo postaje crno-bijelo. Doista jedinstven efekt koji će transformirati vaš sljedeći videozapis.

Otkrijte svoju kreativnu stranu. Iskoristite cijeli niz značajki koje vam omogućavaju da pokažete svoju kreativnost – split screen video, stop motion animacija, korištenje zelene pozadine, ubrzavanje ili usporavanje videozapisa, upravljanje audiom…

Fleksibilno uređivanje u naprednom softveru za uređivanje videozapisa. Uređujte videozapise u timeline ili storyboard varijantama, dodajte filtere i efekte svom zapisu – producirajte svoj video kao profesionalac, zahvaljujući svim kontrolama koje su vam potrebne, nadohvat ruke.

Brzo i precizno uređivanje. Dodajte pokrete svojim statičnim slikama s jednostavnim Pan i Zoom kontrolama, brzo riješite uobičajene probleme poput rotacije i uklanjanja crvenih očiju, dodajte titlove i tekst na videzapise. Kad ste zadovoljni, svoje gotove projekte možete spremiti kao predloške, kako bi vam sljedeći put posao bio još brži i lakši.


Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske.

Cijena dostave je 35kn (PDV uključen). Iznosi za usluge dostave se automatski obračunavaju u košarici. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca.
Licence s ESD opcijom se isporučuju elektroničkim putem.

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr
Također smo dostupni na tel. 01 3908 930 ili putem “live chat” usluge na stranicama HSM-INFORMATIKA d.o.o. tijekom radnog vremena tvrtke.