Akcija!

Poseban komplet – IN119HDx, platno i nosač

7.560,00 Kn 5.875,00 Kn

Opremite prostor posebno osmišljenim kompletom koji se sastoji od projektora IN119HDx, projekcijskog platna SlimScreen veličine 200 x 200 i stropnog nosača za projektor. Ovaj komplet omogućit će vam da učinite svoj prostor zanimljivijim i interaktivnijim.

IN119HDx je pouzdan i praktičan projektor s rezolucijom od 1080p, visokim omjerom kontrasta i lampom s dugim životnim vijekom obogatit će svaki prostor. Trajnost žarulje od 10 tisuća sati osigurat će bezbrižan rad godinama, čak i u uvjetima svakodnevnog korištenja.

Uključeno projektorsko platno SlimScreen veličine 200 x 200 je atraktivno i kompaktno platno s roll mehanizamom s oprugom i automatskom kočnicom, što omogućava lako i tiho odmatanje i zamatanje platna. Platno se jednostavna ugrađuje na bočni zid ili strop.

U kompletu dolazi i stropni nagibni nosač za projektor, kako biste jednostavnije započeli s korištenjem.

Dostavu roba vrši kurirska služba Overseas i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske.

Cijena dostave je 35kn (PDV uključen). Iznosi za usluge dostave se automatski obračunavaju u košarici. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca.
Licence s ESD opcijom se isporučuju elektroničkim putem.

Za uplate koje su vidljive su na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr
Također smo dostupni na tel. 01 3908 930 ili putem “live chat” usluge na stranicama HSM-INFORMATIKA d.o.o. tijekom radnog vremena tvrtke.