Projecta Cinelpro electrol

6.186,25 kn 11.186,25 kn

Pošalji upit

Luksuzno platno, bazirano na modelu Elpro Electrol, za korištenje u kućnom kinu, dodatna crna površina omogućava pozicioniranje površine za projekciju na idealnoj visini (80-90 cm od poda). Moguća izvedba s RF bežičnim upravljanjem.

  • Raspoloživi formati: 4:3, 16:9 i 16:10
  • Crni obrub: 5 cm s lijeve, desne i donje strane, 20-95 cm s gornje strane (ovisno o dimenziji i formatu)
  • Širina platna: 160 do 340 cm
  • Bežično upravljanje: opcija
  • Dostupni materijali: MatteWhite, HighContrast

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr