SMART Board 6075

58.748,75 kn

Pošalji upit

SMART Board serija 6000 – mobilizirajte učenje


Najpopularnija SMART Board serija 6000 sad uključuje ekskluzivnu IQ tehnologiju – središte učionica današnjice koje spaja ekrane, softver i osobne uređaje u jedno kohezivno iskustvo.


SMART Board 6075 interaktivna pametna ploča s ekranom veličine 75″ uključuje vrhunsku 4K UHD rezoluciju i ugrađenu IQ tehnologiju, koja spaja sve što vam je potrebno na jednom mjestu, nadomak ruke. Nema potrebe za žicama i kablovima. Ugrađeno računalo omogućuje jednostavan pristup dugačkom popisu SMART Learning Suite aplikacija za interaktivna predavanja, aktivnosti bazirane na igrama i online suradnju. Moguć je i pristup alatima za kolaboraciju, poput ugrađenog web preglednika i bežičnog dijeljenja ekrana.


Ključne karakteristike

Smart Learning Suite. Uključuje niz aplikacija koje spajaju učenice, predavače i uređaje, s ciljem pretvaranja predavanja u bogata iskustva.

Silktouch tehnologija. Najtočnije, najprirodnije i responzivno iskustvo upravljanja dodirom, od ugla do ugla. Prsti lako klize preko podloge, pružaju sate korištenja uz savršenu udobnost.

SMART Ink tehnologija. Pisanje je prirodno i izgleda bolje, zahvaljujući SMART Ink tehnologiji. Bez obzira na to koristite li olovku ili prst, svaki pokret je mala umjetnost. Realistična digitalna tinta poboljšava čitljivost, tako da nema potrebe za mnogobrojnim ispravcima.

Pen ID. Korištenjem različitih boja za pisanje, možete pisati neovisno o drugima i istovremeno s njima, za još bolju suradnju.

Tehnologija prepoznavanja. Zahvaljujući intuitivnom iskustvu korištenja i automatskom prepoznavanju prsta, olovke ili dlana, možete raditi štogod vam dolazi prirodno. Dodirujte, pišite, brišite – jednostavnost bez premca.

4K Ultra HD rezolucija. Izdržljivi LED zaslon bez odsjaja prikazuje briljantno detaljne 4K Ultra HD slike, tekst i video (3840 x 2160 piksela). Jasnoća sadržaja i čitljivost omogućit će svim učenicima da vide dobro, bez obzira na to gdje sjede.

Istovremene točke dodira. S 8 istovremenih točaka dodira, na Windows i Mac računalima, nekoliko učenika istovremeno može koristiti geste, poput zumiranja i rotiranja. Prirodno iskustvo učenja razvija esencijalne životne vještine suradnje, bez da su učenici toga uopće svjesni.


Pogledajte detaljne specifikacije uređaja.

Serija

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr