SMART kapp 42” postolje

1.873,75 kn

Pošalji upit

Ovo postolje izrađeno je eksluzivno za SMART kapp 42″ interaktivnu pametnu ploču . Dizajnirano je na način koji izbjegava nepotrebne viškove dijelova, što ga čini lakšim i jednostavnijim za sklapanje.

Moguće ga je podesiti na tri različite visine, a raspon je 200 mm.

Uključuje i četiri rotatirajuća kotačića koja se mogu postaviti za maksimalnu prenosivost.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr