TTS Blue-Bot edukacijski robot s Bluetoothom

788,75 Kn

Raspoloživo

Blue-Bot je uzbudljivi robot namijenjen djeci, kojim je moguće upravljati potpuno bežično. Ovaj jednostavan mali robot savršen je alat za učenje programiranja, rješavanja problema i zabavu!


Za razliku od Bee-Bot robota, Blue-Bot roboti imaju mogućnost korištenja uz pomoć Bluetooth standarda, što znači da ih je moguće usmjeravati kroz tablet ili drugi sličan mobilni uređaj.

Čvrsta konstrukcija i šareni dizajn kao stvoreni su kako bi privukli djecu da se poigraju s njima. Blue-Bot proziran je kako bi djeca mogla vidjeti komponente koje se u njemu nalaze. Također je punjiv, tako da se ne morate brinuti oko zamjene baterija. Tipke za smjerove koriste se za unos do 40 naredbi kojima se robot šalje naprijed, natrag, lijevo i desno. Pritiskom na zeleni gumb GO, Bee-Bot kreće u avanturu! Robot ima svjetlosne i zvučne efekte kojima označava kraj svake naredbe, kako bi djeca mogla pratiti program koji su kreirali za svoj Blue-Bot. Djeca su opet iznova nadahnuta da stvore sve kreativnije i složene naredbe za svog robota.

Blue-Bot je namijenjen djeci od treće godine do nižih razreda osnovne škole.


Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske.

Cijena dostave je 35kn (PDV uključen). Iznosi za usluge dostave se automatski obračunavaju u košarici. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca.
Licence s ESD opcijom se isporučuju elektroničkim putem.

Za uplate koje su vidljive su na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr
Također smo dostupni na tel. 01 3908 930 ili putem “live chat” usluge na stranicama HSM-INFORMATIKA d.o.o. tijekom radnog vremena tvrtke.