Turning Technologies DualBoard 1289 za edukacijske ustanove

8.123,75 Kn

Provjerite raspoloživost

Dualboard je jedinstvena interaktivna pametna ploča koja omogućava pisanje elektroničkim putem dvjema osobama u isto vrijeme. Njena izuzetno otporna površina idealna je za dugotrajnu upotrebu u učinici, bilo da se koristi samo kao površina za projekciju, bilo za pisanje klasičnim markerima za bijelu ploču, ili spojena na računalo, kada postaje ogromni ekran osjetljiv na dodir.


  • Dimenzija ploče: 204×134 cm (16:10), aktivna površina: 192×120 cm
  • Operativni sustav: Windows, Mac, Linux
  • Težina: 26 kg
  • Jamstvo: 3 godine
  • Pribor: 2x interaktivna olovka, punjač za  interaktivne olovke, pribor za montažu na zid, USB kabel, Workspace softverski paket, upute
  • Dodatna oprema (uz nadoplatu): Bežična veza s računalom, Podni stalak s kotačima
  • Preporučena rezolucija projektora: 1280×800 (WXGA)

DualBoard ploča funkcionira pomoću posebnih elektronskih olovaka koje imaju potpunu funkcionalnost kompjutorskog miša, uključujući pomicanje strelice miša, lijevi i desni klik, te dvostruki klik. Ovakav princip rada, u kombinaciji s izuzetno visokom razlučivošću senzora, kao rezultat daje najprecizniju ploču na tržištu, pogodnu za sve oblike korištenja, od klasičnog pisanja virtualnom olovkom, do vrlo preciznih poteza u CAD programima ili programima za ilustriranje, simulacijama i slično.

Veličina ploče odgovara visini standardne školske ploče, a u kombinaciji s odgovarajućim širokokutnim projektorom korisnik će imati dojam da radi na ogromnom ekranu osjetljivom na dodir – baš poput vrlo popularnih tablet računala.


eInstruction Workspace

Softverski paket koji dolazi standardno u paketu s interaktivnim pločama DualBoard, TouchBoard i Mobi, s posebno odabranim alatima za korištenje uz interaktivne ploče.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske.

Cijena dostave je 35kn (PDV uključen). Iznosi za usluge dostave se automatski obračunavaju u košarici. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca.
Licence s ESD opcijom se isporučuju elektroničkim putem.

Za uplate koje su vidljive su na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr
Također smo dostupni na tel. 01 3908 930 ili putem “live chat” usluge na stranicama HSM-INFORMATIKA d.o.o. tijekom radnog vremena tvrtke.