Turning Technologies TouchBoard PLUS

8.123,75 kn 9.998,75 kn

Pošalji upit

Ova interaktivna pametna ploča omogućava vam da cijela njena površina spajanjem na računalo postaje ekran osjetljiv na dodir – sve što trebate za to je projektor i TouchBoard. Sve standardne mogućnosti interaktivne ploče (pisanje, brisanje, rad s mišem…) koristite i dalje, no uz neke potpuno nove efekte, poznate korisnicima tablet računala i/ili pametnih telefona. Tako sada korisnici TouchBoard-a mogu uvećavati/umanjivati slike, listati stranice ili rotirati slike pomoću tzv. multi-touch tehnologije, baš kao na iPadu. Ploča je prilagođena visini standardne školske ploče, a odgovara svim projektorima na tržištu. Touchboard koristi IC tehnologiju, sa senzorima skrivenim u okvir ploče, što rezultira površinom ploče bez ikakvih pokretnih elemenata, vrlo robusnom i otpornom na dugotrajno korištenje – a možete je čak koristiti i kao običnu bijelu ploču, za pisanje markerima za bijelu ploču.

Dimenzija ploče

78" (format 4:3), 88" (format 16:10)

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr