LiveCycle Process Management ES4

Ovaj LiveCycle modul omogućuje izvođenje automatiziranih procesa u kojima sudjeluju ljudi (workflow) u različitim ulogama, unutar organizacije (djelatnici) ili u njenoj okolini (kupac, dobavljač, partner i sl.). U suradnji s drugim LiveCycle modulima i drugim aplikacijama moguće je izgraditi cjelokupno rješenje za automatizaciju poslovnih procesa, sa svim sigurnosnim komponentama, i potpuno integrirano u poslovni sustav organizacije.

Ključne funkcionalnosti

Task management
Preusmjerava zadatke krajnjim korisnicima pomoću upita. Koordinira zadacima poslanim kroz Workspace.

Event management 
Mogućnost kreiranja i primanja događaja unutar procesa. Sprema procese i ispoučuje ih u sustav.

Workspace
Klijentska aplikacija (Web) s intuitivnim korisničkim sučeljem, pomoću koje korisnici sudjeluju u automatiziranim poslovnim procesima temeljenim na obrascima. Pomoću Workspace-a omogućeno je iniciranje poslovnog procesa, otvaranje zadataka u tijeku procesa, radi odobravanja ili komentiranja te praćenje tijeka procesa koji su u toku ili završeni.

LiveCycle Process Management ES4_Process_Management_Workspace

Autentikacija sudionika u procesima može se ostvariti digitalnim certifikatom ili kroz single sign-on, budući da se LiveCcyle povezuje s LDAP sustavima.

Uz LiveCycle Process Management isporučuje se i izvještajni alat za analizu odvijanja procesa obuhvaćenih ovim modulom. Ističe se vrhunskom vizualizacijom svih ključnih čimbenika odvijanja procesa kojima se upravlja. Njime je moguće dobiti ne samo pregled poslovnih događaja, već i jasni prikaz uskih grla, nedovoljno iskorištenih kapaciteta i sličnih odstupanja od optimuma.

Primjer izvještaja
Primjer izvještaja

Preuzmite PDF LiveCycle Process Management ES4