Skeneri


Digitalizirajte svoj život


Iako živimo u digitalnom dobu, papirnata dokumentacija je i dalje neophodan dio poslovnih procesa tvrtki i organizacija svih profila. Brzo i kvalitetno skeniranje različitih vrsta dokumenata, njihovo pretvaranje u elektroničke dokumente koje je moguće pretraživati i uređivati, danas su neophodan dio poslovanja mnogih korisnika. S obzirom na dugogodišnje iskustvo u području upravljanja dokumentima, kod nas ćete pronaći široku paletu svih vrsta skenera. Od brzih i praktičnih A4 dokument skenera za dom i ured, profesionalnih skenera, nudimo i praktične prijenosne skenere za posjetnice, fotografije, knjige i časopise ili bilo koje druge dokumente.


Izaberite skener po vašoj mjeri

Dokument skeneri


Simplex i duplex dokument skeneri pojednostavljuju proces skeniranja, nude veliku brzinu i učinkovitost. Razni modeli dokument skenera namijenjeni su skeniranju svih vrsta dokumenata, od klasičnih A4 dokumenata, medicinske dokumentacije, reljefnih plastičnih kartica i posjetnica, do dokumenata i nacrta A3 formata. Poslovni korisnici svih profila mogu odabrati između klasičnih i prijenosnih dokument skenera ili pak brzih skenera s LED tehnologijom, koji štede energiju i čije žarulje dulje traju.

Pogledajte cijelu ponudu

Prijenosni skeneri


Prijenosni skeneri omogućuju skeniranje svih papirnatih dokumenata, od računa do dokumenata standardnih dimenzija, posjetnica pa čak i fotografija, kao i knjiga i časopisa. Pomoću priloženog softvera za OCR, vaše skenirane dokumente možete vrlo lako digitalizirati u neki od formata PDF, Word, E-mail, Excel, itd.

Pogledajte cijelu ponudu

Skener za knjige


Skeniranje knjiga, časopisa i svih vrsta dokumenata jednostavno je, brzo i praktično. Pomoću prijenosnih skenera možete skenirati knjige, časopise ili dokumente bez korištenja računala, bilo kad i bilo gdje. Dokumente je naknadno moguće prebaciti na vaše računalo s Win ili Mac operativnim sustavom. Pomoću softvera za OCR, vaše skenirane dokumente možete vrlo lako digitalizirati u format za korištenje u vašoj omiljenoj aplikaciji u različitim formatima: .pdf, .doc, .xls, e-mail, itd.

Pogledajte cijelu ponudu

Pogledajte cjelokupnu ponudu skenera