Širokokutni projektori

sirokokutni_projektori_infocusVelika slika i u najmanjim prostorijama

Projektori sa širokokutnim objektivom (engleski „short throw”), idealni su za primjenu u situacijama gdje je s malih udaljenosti potrebno projicirati veliku sliku. Upravo iz tog razloga najčešće se koriste u manjim sobama za sastanke i prezentacije ili pak učionicama i predavaonicama, gdje uglavnom dolaze u kombinaciji s interaktivnim pločama. Širokokutni projektori pružaju kvalitetnu, veliku sliku s vrlo malih udaljenosti bez stvaranja sjene predavača na platnu ili pametnoj ploči i upravo su iz tog razloga sve češći odabir kako edukacijskih ustanova, tako i vlasnika manjih prezentacijskih dvorana. Dodatna prednost širokokutnih projektora je jednostavna montaža pomoću zidnih nosača za projektore.

Odaberite idealan model širokokutnog projektora

InFocus-IN128HDSTxInFocus-IN128HDSTx
Jačina svjetla od 3700 lumena / XGA rezolucija / optimalno za interaktivne ploče 77-79”Jačina svjetla od 3700 lumena / WXGA rezolucija / optimalno za interaktivne ploče 87-89”
InFocus-IN128HDSTxCasio_XJ-UT310WN
Jačina svjetla od 3500 lumena / FullHD rezolucijaUltra Short Throw model / slika dijagonale 2 metra s udaljenosti od pola metra