Učinkovito poslovanje uz IT tehnologije

Učinkovito poslovanje uz IT tehnologije

26.10.2011. u HGK održana je konferencija na temu kako poboljšati poslovne i procese, kako biti učinkovitiji i kako napraviti kvalitetne pomake u postizanju poslovnih rezultata. Predavanja je organizirala HSM informatika u suradnji sa HGK i HUP-om, a među prisutnima su bili direktori tvrtki, voditelji odjela, i svi oni koji su željeli saznati kako zahvaljujući informatičkim tehnologijama mogu optimizirati svoje poslovanje.

Gost predavač Stanislav Prusac, predavanjem zanimljivog naziva “Samo stalna mijena jest“, uveo je prisutne u ostala predavanja ispreplitanjem današnjih izazova s kojima se susrećemo i rješenja kako ih savladati.
Ostale teme koje su prisutni imali prilike slušati su: „Učinkovita suradnja i e-mail komunikacija“ koju omogućuje Google Apps, da pritom zadržavate vlastitu domenu, a ne potrošite niti puno vremena ni puno novaca. „Komunicirajte i surađujte uživo. Uvijek i svugdje.“, uz Adobe Connect, softversko rješenje koje će vam na vašoj postojećoj infrastrukturi omogućiti da komunicirate i održavate sastanke, konferencije, treninge ili seminare preko weba, sa bilo kime u bilo kojem dijelu svijeta, a sve bez putnih troškova i uz veliku uštedu vremena.
Sigurni, jednostavni za razmjenu, interaktivni i prilagođeni vašim korporativnim zahtjevima „Elektronički dokumenti – uspješni nasljednici papirnatih prethodnika“, kreirani Adobe Acrobat-om, posljednje je predavanje kojim je pokazano kako biti učinkovitiji i barem korak ispred konkurencije.