Uvjeti korištenja internetskog sjedišta


1. Informacije na web trgovini


1.1. HSM INFORMATIKA ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na web stranicama ažurnim i točnim. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. HSM INFORMATIKA ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. HSM INFORMATIKA se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da radi dogovora o alternativama. HSM INFORMATIKA ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. HSM INFORMATIKA se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

Fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije kontaktirajte odjel prodaje HSM INFORMATIKA na email adresu: hsmsales@hsm.hr

1.2. Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

1.3. HSM INFORMATIKA ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika HSM INFORMATIKA.

1.4. Fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije kontaktirajte odjel prodaje HSM INFORMATIKA na email adresu: hsmsales@hsm.hr


Saznajte više o poslovanju, uvjetima prodaje i pravilima privatnosti HSM informatike u sljedećim dokumentima/poveznicama 

Preuzmite Opće uvjete poslovanja
Pravila o zaštiti privatnosti
Uvjeti prodaje


2. Korištenje kolačića


2.1. Što je kolačić?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili korisnički profil. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogućili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hoćete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slično.

2.2. Kako onemogućiti kolačiće?

Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu ili ne. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti web stranice.

2.3. Kakve kolačiće koristi HSM informatika i zašto?

HSM informatika primarno koristi kolačiće kako bi vam naše web stranice omogućile bolje korisničko iskustvo. Kolačići se koriste za pamćenje korisničkih podataka i postavki. Postoje vanjski servisi koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogućujemo kolačiće servisa za mjerenje posjećenosti (Google Analytics, HotJar, Google Tag Manager i New Relic). Navedeni servisi ne prikupljaju osobne podatke posjetioca web stranice HSM informatike i ne identificiraju osobu prilikom posjete stranicama. Prikupljeni podaci se koriste isključivo za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti web stranice te ih HSM informatika analizira isključivo u anonimnom obliku.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više informacija možete saznati na sljedećim poveznicama:

• http://www.allaboutcookies.org/
• http://www.youronlinechoices.eu/
 http://www.aboutads.info/choices/


Kontakt podaci

HSM-INFORMATIKA d.o.o.
Grada Mainza 19, 10 000 Zagreb

Radno vrijeme tvrtke: od ponedjeljka do petka (08:30-17:00 sati)
Web trgovina je otvorena za narudžbe svaki dan (0-24 sata)

OIB: 72035282410
PDV identifikacijski broj (VAT): HR72035282410
Tvrtka je upisana u registar Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS: 080090780, temeljni kapital: 1.972.400,00 HRK (uplaćen u cijelosti), MB: 3494080
Direktor: Juraj Urbanke

IBAN:HR6925030071100020484, Sberbank d.d., Varšavska 9, Zagreb
IBAN: HR3223400091100211192, Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, Zagreb
IBAN: HR5423000001101458163, Zagrebačka banka d.d., Trg bana Josipa Jelačića 10, Zagreb


Kontaktirajte nas 

PRODAJA
Za pitanja vezana uz prodaju proizvoda i usluga HSM INFORMATIKE kontaktirajte nas na:
e-mail. hsmsales@hsm.hr, tel. 01 3908 930


MARKETING
Za pitanja vezana uz marketing aktivnosti i evente HSM INFORMATIKE kontaktirajte nas na:
e-mail. hsminfo@hsm.hr, tel. 01 3908 930


PRAVILA PRIVATNOSTI
U slučaju bilo kakvih pitanja ili zahtjeva u vezi postupanja ili zaštite Vaših osobnih podataka, kontaktirajte nas na:
e-mail. gdpr@hsm.hrKontaktirajte nas i putem “live chat” usluge na stranicama HSM-INFORMATIKA d.o.o. tijekom radnog vremena tvrtke.