Uvjeti prodaje

Proizvode HSM INFORMATIKA ne smiju kupovati maloljetnici ili potpuno poslovno nesposobne osobe. Kupci naručivanjem proizvoda i/ili usluga HSM INFORMATIKE izjavljuju kako nisu maloljetnici kao niti djelomično niti potpuno poslovno nesposobne osobe.


Opcije plaćanja za online kupovinu i za prodajno mjesto HSM INFORMATIKE

Cijene su izražene u hrvatskim kunama s obračunatim porezom na dodanu vrijednost (PDV)

Jednokratno plaćanje

Opća uplatnica / Virman ili plaćanje putem internet bankarstva (Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu)
American Express
Diners
Maestro
MasterCard
Visa

Obročno plaćanje bez kamata

American Express do 6 rata (za iznos veći od 1.000,00 kn) – online kupovina i prodajno mjesto HSM INFORMATIKE
Diners Erste Card Club kartica do 2-12 rata (za iznos veći od 1.000,00 kn) – samo online kupovina


Posebne ponude i akcije

HSM informatika povremeno organizira posebne ponude i akcije, na koje se odnose sljedeća pravila:
Akcije i popusti se ne mogu zbrajati i kombinirati
U jednoj narudžbi može se koristiti samo jedan kod/bon/kupon za popust
Kod/bon/kupon ima određen rok trajanja u kojem ih možete iskoristiti
Sve akcije traju do iskazanog datuma ili do isteka zaliha

Ako zbog greške ili previda, cijena objavljena na web trgovini nije ispravna ili je u međuvremenu promijenjena, zadržavamo pravo na izmjenu. HSM INFORMATIKA zadržava pravo informirati kupca o promjeni ili ispravnosti cijene te mu pružiti priliku da potvrdi ili otkaže svoju narudžbu. U slučaju da naručeni proizvod nije moguće isporučiti,  HSM INFORMATIKA će ponuditi kupcu alternativni proizvod. Nakon što kupac potvrdi e-mailom da pristaje na ponudu, HSM INFORMATIKA će najranije slijedeći radni dan isporučiti robu kupcu. Ako kupac ne pristane na ponudu, HSM INFORMATIKA će poništiti transakciju najkasnije dva radna dana po primitku pismenog zahtjeva kupca.


Načini dostave

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske.

Cijena dostave je 35kn (PDV uključen). Iznosi za usluge dostave se automatski obračunavaju u košarici. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca.
Licence s ESD opcijom se isporučuju elektroničkim putem.

Za uplate koje su vidljive su na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.


Platforma za on-line rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS)

Člankom 14. stavkom 1. Uredbe (EU) br. 524/2013. o on-line rješavanju potrošačkih sporova, koja se primjenjuje od 09. siječnja 2016. godine, propisana je obveza trgovaca sa sjedištem u Europskoj uniji koji sudjeluju u ugovorima o online prodaji ili uslugama te online tržištima koja su uspostavljena u Uniji da na lako dostupnom mjestu na svojim internetskim stranicama osiguravaju elektronsku poveznicu s Platformom za OR – Platforma za internetsko rješavanje sporova (ORS)


Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u Hrvatskim kunama. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara.


Opći uvjeti poslovanja

Kupnjom i/ili registracijom na ovim web stranicama/web trgovini krajnji korisnik/kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja. Preuzmite Opće uvjete poslovanja tvrtke HSM-INFORMATIKA d.o.o.


Kontaktirajte nas 

PRODAJA
Za pitanja vezana uz prodaju proizvoda i usluga HSM INFORMATIKE kontaktirajte nas na:
e-mail. hsmsales@hsm.hr, tel. 01 3908 930


MARKETING
Za pitanja vezana uz marketing aktivnosti i evente HSM INFORMATIKE kontaktirajte nas na:
e-mail. hsminfo@hsm.hr, tel. 01 3908 930


PRAVILA PRIVATNOSTI
U slučaju bilo kakvih pitanja ili zahtjeva u vezi postupanja ili zaštite Vaših osobnih podataka, kontaktirajte nas na:
e-mail. gdpr@hsm.hrKontaktirajte nas i putem “live chat” usluge na stranicama HSM-INFORMATIKA d.o.o. tijekom radnog vremena tvrtke.