salesforce_event_15-9-2016_hsminformatika4

Salesforce predstavljen u Zagrebu

Zagreb, 15. rujna 2016. – Salesforce, vodeće svjetsko rješenje u području CRM-a, sustava za upravljanje kupcima, predstavljeno je danas u Zagrebu pred gotovo stotinu direktora tvrtki, marketinga i prodaje.

Njih je u hotelu Double Tree by Hilton okupila HSM informatika, jedini registrirani partner Salesforcea u Hrvatskoj. CRM rješenja razvijena su kako bi se lakše komuniciralo s klijentima i upravljalo marketinškim i prodajnim procesima, a Salesforce posljednjih deset godina po tržišnom udjelu na globalnom tržištu zauzima prvo mjesto.

Hrvoje Supić, direktor prodaje Salesforcea za Istočnu Europu i Rusiju, okupljenima je pojasnio kako je korištenjem ovog rješenja moguće ostvariti kvalitetniji kontakt s kupcima, ali i neusporedivo bolju suradnju kako unutar tvrtke, tako i s partnerima. Krajnji rezultat boljeg upravljanja marketinškim i prodajnim procesima je u konačnici veće zadovoljstvo klijenata i rast prihoda, što potvrđuju rezultati tvrtki koje koriste Salesforce rješenja.

Vrijedi spomenuti i kako je prema američkom časopisu Forbes Salesforce već šest godina na samom vrhu popisa najinovativnijih tvrtki u svijetu, tako da se rješenje kontinuirano proširuje i unaprjeđuje novim mogućnostima.

Juraj i Jakov Urbanke, tehnički i operativni direktori HSM informatike, predstavili su prednosti zbog kojih se korisnici, bez obzira je li riječ o manjim i srednjim tvrtkama ili pak korporacijama, odlučuju za Salesforce. Okupljeni su i na konkretnom primjeru iz prakse, od tvrtke Lemax imali prilike čuti više o iskustvu uvođenja Salesforcea, zahvaljujući kojem su u manje od godinu dana povećali prodaju za 31 posto, u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

„Prijašnjih godina, napredna rješenja za upravljanje odnosa s klijentima bila su rezervirana samo za najveće kompanije poput najvećih telekom operatera i banaka, ali rješenja tvrtke Salesforce su omogućila da najbolja svjetska iskustva i prakse u upravljanju marketingom i prodajom budu dostupna tvrtkama svih profila. Upravo radi toga nas jako raduje da su na događanju bili prisutni predstavnici nekih od vodećih kompanija u Hrvatskoj i regiji, ali i osnivači malih tvrtki i start-upova koji imaju izraženu ambiciju rasta na inozemnim tržištima. Vjerujemo da je neophodno, da tvrtke koje žele biti konkurente lokalno i globalno, koriste i najbolja svjetska rješenja. Upravo zato smo najprije kao korisnik, a zatim i kao implementacijski partner, odabrali Salesforce“ – istaknuo je Jakov Urbanke, operativni direktor HSM informatike.

salesforce_event_15-9-2016_hsminformatika2 salesforce_event_15-9-2016_hsminformatika3 salesforce_event_15-9-2016_hsminformatika4 salesforce_event_15-9-2016_hsminformatika7 salesforce_event_15-9-2016_hsminformatika5 salesforce_event_15-9-2016_hsminformatika6