Wireless DisplayLink – Bežična sloboda preko USB-a

Wireless DisplayLink – Bežična sloboda preko USB-a

InFocus je predstavio Wireless DisplayLink™ adapter, koji zamjenjuje USB kablove i pruža potpunu slobodu za izvođenje prezentacija bežično, preko USB-a, s bilo kojeg mjesta u prostoriji. Pokretanje projekcije nikad nije bilo jednostavnije, adapteri se spajaju u USB ulaze računala i InFocus projektora te omogućuju bežičnu projekciju do udaljenosti od 10 metara.
wireless_displaylink_frontright_96dpi.jpg wireless_displaylink_front_96dpi.jpg
Fleksibilnost i jednostavnost korištenja
Wireless DisplayLink adapteri sadrže sav potreban softver s integriranim driverima te omogućuju jednostavno i trenutno priključivanje i projiciranje na svim danas aktualnim Windows operativnim sustavima. Oba Wireless DisplayLink adaptera napajaju se preko USB ulaza te im nije potrebno dodatno vanjsko napajanje, a s obzirom da su veličine prosječnog USB memorijskog sticka, stanu u svaku aktovku ili torbu za prijenosno računalo.
wireless_displaylink_with_laptop_96dpi.jpg
wireless_displaylink_with_projector_96dpi.jpg
Performanse kakve želite – sigurnost kakvu trebate
S konekcijom „jedan na jedan“ između bilo kojeg stolnog ili prijenosnog računala i InFocus projektora s DisplayLink tehnologijom, Wireless DisplayLink adapteri pružaju oštru i čistu sliku prenesenu brzom i pouzdanom Ultra Wide Band (UWB) tehnologijom. Adapteri potpuno sukladni tvorničkom USB standardu, tvornički su međusobno usklađeni kako bi osigurali siguran prijenos podataka brzinom do 99Mbps te jednostavno i sigurno projicirali na udaljenostima do 10 metara.