Adobe Creative Cloud for enterprise


Adobe Creative Cloud for enterprise
– za velike firme i institucije –

Nevjerojatna iskustva počinju s paketom Adobe Creative Cloud za enterprise korisnike. Svojem poslovanju pružite sve što je potrebno za brže stvaranje sadržaja, a pritom nadvladajte jedinstvene izazove globalnih organizacija. S lakoćom se povežite s aplikacijama i servisima za poslovne korisnike kako biste uvijek iznova isporučili vrhunske doživljaje kakve vaša publika očekuje.


Kako Creative Cloud za enterprise korisnike može unaprijediti vaše poslovanje:


Vrhunske aplikacije za kreativce


Pristupite cijeloj kolekciji od preko 20 kreativnih računalnih programa i mobilnih aplikacija, uključujući Photoshop CC, Illustrator CC i InDesign, a cijelu kolekciju povezuje CreativeSync.

Servisi u oblaku za brži dizajn


Brzo počnite s radom na projektu gdje god se nalazili, uz pristup Creative Cloud bibliotekama s bilo kojeg uređaja, suradnju u oblaku putem Timskih projekata i zbirke fontova koje su dostupne u servisu Adobe Typekit.

Ugrađeni Adobe Stock servis


Iskoristite pristup kolekciji od više od 90 milijuna medijskih sadržaja, uključujući slike, 4K i HD videozapise, ilustracije i druge premium sadržaje.

Poboljšana sigurnost i kontrola


Sigurnost na razini tvrtke uz napredno upravljanje korisničkim identitetom, uključujući jedinstvenu prijavu, te zaštita resursa uz šifriranje u mirovanju i prijenosu.

Podrška na razini tvrtke i upravljanje licencama


Jednostavno upravljajte korisnicima i implementirajte aplikacije u cijeloj organizaciji te iskoristite specijaliziranu podršku jedan-na-jedan uz obuku za kreativce i IT koju nudi stručna podrška.

Integracija sa servisom Experience Cloud


Creative Cloud za enterprise korisnike integrira se s paketom Adobe Experience Cloud, pa podatke možete upotrijebiti kako biste bolje razumjeli svoje klijente, donosili informirane odluke o dizajnu i poboljšali povrat ulaganja u kampanju.

     Odaberite najbolji plan licenciranja Adobe Creative Cloud softvera za svoju tvrtku     


Pogledajte kako Fox Sports, Sony i Uber stvaraju nevjerojatne doživljaje uz paket Creative Cloud za enterprise korisnike:


Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

    Kliknite „Prijava na HSM NEWS“ ako ste suglasni da Vaše osobne podatke obrađujemo kako bi Vam mogli slati HSM NEWS – naš e-mail newsletter s novostima i posebnim ponudama HSM informatike te pozivima na HSM događanja.
  • Znate li da obrađujemo Vaše osobne podatke?

    Prikupljamo i obrađujemo Vaše osobne podatke kako bi Vam mogli odgovoriti na upit. Ako želite putem e-maila primati HSM NEWS s novostima i posebnim ponudama HSM informatike te pozivima na HSM događanja, onda ćemo Vaše podatke obrađivati i u tu svrhu. Prilikom primitka svakog HSM NEWS e-maila možete promijeniti svoje postavke ili se odjaviti s naše mailing liste. Više o samoj obradi Vaših osobnih podataka možete pročitati u našim Pravilima za zaštitu privatnosti