neuralab

Digitalna agencija Neuralab koristi Adobe Creative Cloud for teams

Nove Adobe® Creative Cloud™ usluge nedavno je počeo koristiti i Neuralab, digitalna agencija iz Zagreba. Opcije koje nudi Adobe® Creative Cloud™ postavljaju temelje nove digitalne produkcije. Alati za dizajn, video i razvoj web i mobilnih aplikacija su objedinjeni, a timski rad je olakšan uklanjanjem nepotrebnih barijera.

Prednosti ovog paketa prepoznao je i Krešimir Končić, direktor Neuralaba, koji je istaknuo: “Ovakav način rada olakšava nam međusobnu suradnju i štedi vrijeme. Vlastito spremište podataka postalo nam je skoro pa nepotrebno jer sve produkcijske datoteke držimo u “cloudu”. U bilo koje doba i s bilo kojeg uređaja možemo pristupiti potrebnim podacima, a klijenti u realnom vremenu imaju uvid u sve promjene na projektima. Oslobađajuće je iskustvo kada više ne moramo ovisiti e-mail ‘attachmentima’ kako bi poslali novi prijedlog dizajna ili aplikaciju. Također, proces obnavljanja i kupnje novih licenci bitno je skraćen, pa više vremena ostaje za kreativni dio posla. Kontrola i raspodjela troškova postala je fleksibilnija – ovisno o mjesečnim potrebama programskih paketa, troškovi se povećavaju ili smanjuju. Cloud model plaćanja po potrošnji nas je oslobodio velikih početnih ulaganja te sada možemo bolje pratiti potrebe kompanije.”

Neuralab koristi i novu značajku Adobe® Creative Cloud™ paketa kako bi objavio gotove projekte na Behance platformi, čim oni izađu iz digitalne kovačnice.