adobe_connect-header-web

Besplatno korištenje Adobe Connect virtualnih soba

Adobe je jučer objavio besplatno korištenje Adobe Connect virtualnih soba za sastanke u trajanju od 90 dana.


Kao pomoć tvrtkama, javnom sektoru i ostalim organizacijama zahvaćenim ograničenjima osobnih kontakata, konferencija i putovanja kao posljedice epidemije COVID-19 virusa, Adobe je jučer odlučio ponuditi opciju besplatnog korištenje Adobe Connect virtualnih soba u trajanju od 90 dana.

Na taj način Adobe pomaže odvijanju svakodnevnih poslovnih aktivnosti koje uključuju komunikaciju većeg broja sudionika, kao što su sastanci, edukacije, konferencije, prezentacije, projektni timovi i slično, omogućujući pristup svim sudionicima iz njihovih ureda, domova ili gdje god se nalaze.

Besplatna Connect virtualna soba ima kapacitet do 25 sudionika i sve funkcionalnosti standardne Connect virtualne sobe koja je u komercijalnoj ponudi.

Ova izvanredna mjera primjenjuje se od 11. ožujka i traje do 1. srpnja 2020., a dostupna je za sve organizacije i pojedince koji trenutno nisu registrirani korisnici Adobe Connect sustava.

Zahtjev za dodjelom besplatne Connect virtualne sobe zainteresirani mogu podnijeti na ovoj poveznici, a više o mogućnostima Adobe Connect rješenja pročitajte ovdje.