AdobeStock_203026779

G Suite postaje Google Workspace

Za mnoge posao više nije fizičko mjesto na koje odlaze svakog dana, a poslovna komunikacija odavno je prestala nužno značiti susrete uživo. 

Upravo je takvim uvjetima poslovanja prilagođeno novo rješenje iz Googlea – Google Workspace

Ovo integrirano rješenje novo je izdanje G Suitea, a povezuje sve alate potrebne za produktivan rad u uredu i izvan njega – Gmail, Kalendar, Drive, Docs, Sheets, Slides, Meet i ostale alate. Bilo da rade na stolnom računalu, laptopu ili pametnom telefonu, Google Workspace omogućuje ljudima, timovima i kompanijama da jednostavno i neometano surađuju. 

Korištenje nove verzije Google aplikacija sada znači da nećete odvojeno morati otvarati inbox, chat razgovore, konferencijske pozive i grupne razgovore, već ćete sve imati dostupno unutar jednog sučelja. Jednako tako njima će se moći i upravljati “u jednom potezu”. Najkorisnije je to možda pri aktiviranju opcije Do not disturb jer će se moći jednim klikom utišati notifikacije za sve alate unutar aplikacije. Unutar grupnih razgovora moguće je kreirati različite teme razgovora, spremati zajedničke dokumente i poimence dodjeljivati zadatke. 

Više o ostalim novim mogućnostima koje pruža Google Workspace pogledajte ovdje.