O nama

Tvrtka HSM informatika je osnovana 1990. godine u Zagrebu, gdje se i danas nalazi središnji ured. Tijekom vremena, poslovanje smo proširili na sve države regije, koje pokrivamo i iz ureda u Beogradu. Posljednjih godina sve snažnije nastupamo i na EU tržištu, naročito u segmentu distribucije i integracije softverskih rješenja. Specijalizirani smo za distribuciju softverskih i hardverskih rješenja te za integraciju navedenih u poslovno okruženje.


Kako možemo pomoći vašoj organizaciji?

Poslujemo dugo i za to vrijeme prošli smo puno, koliko već možete proći u više od 25 godina. Mnoge su se stvari u međuvremenu promijenile. I to značajno. Naravno, mijenjali smo se i mi. No bitno je ostalo isto. Kompetentni ljudi koji su činili i koji čine HSM, sposobnost da korisnicima uvijek pružimo potpuno rješenje, kao i dugogodišnja izgradnja kvalitetnih odnosa s brojnim suradnicima i poslovnim partnerima. Upravo ovome možemo zahvaliti dugogodišnju stabilnost i kvalitetu u svijetu promjenjivih vrijednosti.

U područjima svojih specijalizacija kontinuirano pratimo trendove. Pružajući cjelovita rješenja, od savjetovanja i edukacije, do prodaje, implementacije i tehničke podrške, uspješno odgovaramo na sva pitanja korisnika. Organizacijama svih vrsta i veličina, od javne uprave do tvrtki u raznim industrijama i neprofitnih organizacija, omogućujemo povećanje učinkovitosti, smanjenje troškova i optimizaciju poslovanja.


Područja kojima se bavimo. Rješenja za vaše poslovanje.

poslovanje_oblak_salesforce

CRM

poslovanje_oblak_salesforce

Poslovanje u oblaku

Uz Salesforce učinkovito upravljajte odnosima s klijentima. Unaprijedite prodaju, marketing, podršku i suradnju.Učinkovita suradnja i komunikacija u svakom trenutku, s bilo koje lokacije i bilo kojeg uređaja. Uspješno poslovanje za tvrtke svih profila i veličina.
interaktivna_edukacija_projekcija

Interaktivna edukacija i eUčenje

projekcijska_prezentacijska_rjesenja_infocus

Projekcijska i prezentacijska rješenja

Pretvorite pasivne slušače u aktivne sudionike svakog predavanja. Interaktivni alati u predavaonici i rješenja za eUčenje donose željene rezultate.Interaktivnost i velika slika i za najzahtjevniju publiku. Od vrhunskih rješenja za interaktivne prezentacije, do projekcijske opreme za sve namjene.
e-dokumenti_adobe

eDokumenti i PDF

kreativna-industrija_adobe

Kreativnost i dizajn

Suvišna papirologija je prošlost. Iskoristite svjetska softverska rješenja za kreiranje elektroničke dokumentacije. eDokumenti čine učinkovito poslovanje danas.Sve za kreativce na jednom mjestu. Od softvera za obradu fotografija, dizajn i video obradu, do skala boja i kalibratora.