O nama

Tvrtka HSM informatika je osnovana 1990. godine u Zagrebu, gdje se i danas nalazi središnji ured. Tijekom vremena, poslovanje smo proširili na sve države regije, koje pokrivamo i iz ureda u Beogradu te Sarajevu. Posljednjih godina sve snažnije nastupamo i na EU tržištu, naročito u segmentu distribucije i integracije softverskih rješenja. Specijalizirani smo za distribuciju softverskih i hardverskih rješenja te za integraciju navedenih u poslovno okruženje.


Kako možemo pomoći vašoj organizaciji?

Poslujemo dugo i za to vrijeme prošli smo puno, koliko već možete proći u više od 25 godina. Mnoge su se stvari u međuvremenu promijenile. I to značajno. Naravno, mijenjali smo se i mi. No bitno je ostalo isto. Kompetentni ljudi koji su činili i koji čine HSM, sposobnost da korisnicima uvijek pružimo potpuno rješenje, kao i dugogodišnja izgradnja kvalitetnih odnosa s brojnim suradnicima i poslovnim partnerima. Upravo ovome možemo zahvaliti dugogodišnju stabilnost i kvalitetu u svijetu promjenjivih vrijednosti.

U područjima svojih specijalizacija kontinuirano pratimo trendove. Pružajući cjelovita rješenja, od savjetovanja i edukacije, do prodaje, implementacije i tehničke podrške, uspješno odgovaramo na sva pitanja korisnika. Organizacijama svih vrsta i veličina, od javne uprave do tvrtki u raznim industrijama i neprofitnih organizacija, omogućujemo povećanje učinkovitosti, smanjenje troškova i optimizaciju poslovanja.


Područja kojima se bavimo. Rješenja za vaše poslovanje.

poslovanje_oblak_salesforce

Poslovanje u oblaku

interaktivna_edukacija_projekcija

Interaktivna edukacija i eUčenje

Učinkovita suradnja i komunikacija u svakom trenutku, s bilo koje lokacije i bilo kojeg uređaja. Uspješno poslovanje za tvrtke svih profila i veličina.Pretvorite pasivne slušače u aktivne sudionike svakog predavanja. Interaktivni alati u predavaonici i rješenja za eUčenje donose željene rezultate.
e-dokumenti_adobe

eDokumenti i PDF

projekcijska_prezentacijska_rjesenja_infocus

Projekcijska i prezentacijska rješenja

Suvišna papirologija je prošlost. Iskoristite svjetska softverska rješenja za kreiranje elektroničke dokumentacije. eDokumenti čine učinkovito poslovanje danas.Interaktivnost i velika slika i za najzahtjevniju publiku. Od vrhunskih rješenja za interaktivne prezentacije, do projekcijske opreme za sve namjene.
kreativna-industrija_adobe

Kreativnost i dizajn

pro_av_infocus

Pro audio-video

Sve za kreativce na jednom mjestu. Od softvera za obradu fotografija, dizajn i video obradu, do skala boja i kalibratora.Profesionalna AV rješenja za sve namjene. Od digital signage rješenja, video zidova i ekrana osjetljivih na dodir, do prijenosnih audio razglasa.

Informacije o tvrtki HSM-informatika d.o.o.

OIB: 72035282410
PDV identifikacijski broj (VAT): HR72035282410

IBAN: Sberbank d.d., Zagreb, Varšavska 9 HR6925030071100020484
IBAN: Privredna banka Zagreb d.d., Zagreb, Radnička cesta 50 HR3223400091100211192
IBAN: Zagrebačka banka d.d., Zagreb, Trg bana Josipa Jelačića 10 HR5423600001101458163

HSM-informatika d.o.o. upisana je u registar Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS: 080090780,
temeljni kapital: 1.972.400,00 kn (uplaćen u cijelosti)
MB: 3494080
Direktor: Juraj Urbanke