Objavljen novi Acrobat DC

17. 3. 2015 – Adobe je objavio novu verziju Acrobata pod nazivom Adobe Acrobat DC koji će biti integralni dio Adobe Document Cloud-a, novog učinkovitijeg načina suradnje, razmjene dokumenata i upravljanja poslovnim procesima. Adobe Acrobat DC će korisnicima biti dostupan u Standard i Professional verziji i to kao trajna licenca, retail kutija i godišnji najam (pretplata), a u prodaji se očekuje 7.4.2015.

Korisnici Adobe Acrobat 9 softvera imaju priliku najkasnije do 6.4.2015. kupiti nadogradnju na Acrobat XI verziju, čime će automatski dobiti besplatnu nadogradnju na Adobe Acrobat DC (trajnu licencu). Nakon 6.4.2015. više neće biti moguće nadograditi Adobe Acrobat 9 verzije softvera. Više o ponudi za Adobe Acrobat 9 korisnike

Izdvajamo neke od važnijih noviteta Adobe Acrobat DC
acrobat DC

Online usluge na Document Cloud-u koje omogućuju pristup, rad i razmjenu dokumenata s različitih uređaja*
Novi Acrobat DC mobile app za učinkovit rad na mobilnim uređajima (iOS i Android)
Unaprjeđenje poslovnih procesa u organizacijama (Acrobat DC omogućuje jednostavno potpisivanje i odobravanje dokumenata i formi, intuitivno uređivanje dokumenata i pristup istima s različitih uređaja te uklanja potrebu za ispisivanjem i faksiranjem velike količine dokumentacije)
Učinkovit, intuitivan i konzistentan rad na različitim uređajima
Fokus na zaštiti dokumenata (učinkovita zaštita povjerljivih informacija u dokumentima) …