AirServer Connect

Pošalji upit

AirServer Connect – 4K prijamnik za screen mirroring


AirServer Connect je prvi 4K UHD uređaj za screen mirroring na svijetu koji može istovremeno primati AirPlay + Google Cast + Miracast, a dolazi i sa vlastitom bežičnom mrežom za goste, što ga čini super jednostavnim za priključivanje i početak rada.

Ovaj kompaktni uređaj može primati i prikazivati 8+ veza istovremeno u punoj rezoluciji od 1080p, uz glatku kvalitetu od 60 fps, bez ikakvih problema. Dodatno, uređaj je kompatibilan s bilo kojim iOS uređajem, Macom, Chromebookom, Windows 10 računalom ili bilo kojim Android uređajem.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr