Boxlight TouchBoard 781T Premium komplet

Pošalji upit

Opremite svoju učionicu edukacijskim kompletom koji se sastoji od Boxlight TouchBoard 781T pametne ploče, širokokutnog projektora InFocus IN134ST, zidnog nosača za projektor i MimioStudio softvera za interaktivnu ploču. Ovaj komplet omogućit će vam da učinite svoja predavanja zanimljivijima i interaktivnijima!


Uživajte u dodirnoj tehnologiji stvorenoj za učionice, kroz interaktivnu ploču koja omogućava učenje kroz suradnju. Zahvaljujući interaktivnosti, uz Boxlight TouchBoard do 10 učenika može raditi istovremeno, na interaktivnoj ploči koju je lako postaviti. Iskustvo korištenja dodira brzo je i precizno na svim dijelovima ploče. Osim toga, ploča je optimizirana za projektore i ima površinu koja se može brisati.


Ključne značajke

Potpuno interaktivno rješenje. Uz interaktivnu ploču dolazi i MimioStudio softver, koji omogućava kreiranje kolaborativnih aktivnosti i sadržaja za učenje, kao i provođenje testiranja.

Više učenika odjednom. Istovremeno ploču može koristiti do deset korisnika ako koriste jednu dodirnu točku ili pet korisnika ako koriste dvije dodirne točke, što povećava angažman učenika i promovira učenje kroz suradnju.

Površina koja se može brisati. Ovo omogućava da se interaktivna ploča koristi i kao tradicionalna bijela ploča, što smanjuje količinu potrebnih alata u učionici.

Optimizirano za projiciranje. Površina ploče također ima nano-premaz koji omogućuje prezentacijama i sadržajima za učenje da ožive na ploči.

Lagano i jednostavno. U većini slučajeva, potrebno je samo 10 minuta kako bi se ploča postavila na mjesto, uz korištenje uključenih nosača za postavljanje.


Uključeni širokokutni projektor – InFocus IN134ST – idealan je za prikaz visoke rezolucije pri kratkoj projekcijskoj udaljenosti, što vam omogućava interaktivnost i vrhunske performanse uz iskustvo bez sjena i odsjaja. Projektor podržava povezivanje s nizom audio i video izvora, uključujući DVD i BluRay medije, koje zatim može projicirati na interaktivne ploče ili ekrane. XGA rezolucija modela IN134ST optimalna je za rad s Office alatima, i pregled Internetskih stranica.


U kompletu dolazi i zidni nosač za projektor, kako biste jednostavnije započeli s korištenjem.

Dodatno, u ovom kompletu nalazi se i MimioStudio softver za interaktivnu ploču. Uz MimioStudio, koji povezuje Boxlight proizvode, upotreba drugih alata vrlo je jednostavna, bilo da se radi o dokument kameri ili grafičkom tabletu. MimioStudio softver omogućuje izradu interaktivnih lekcija i interaktivnih aktivnosti. Softver također otvara i druge IWB aktivnosti, te na taj način omogućuje nastavnicima upotrebu već postojećih materijala.

Pročitajte detaljne specifikacije ploče ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr