Boxlight TouchBoard 871T

Pošalji upit

Učinkovitija i zanimljivija predavanja uz interaktivnu ploču koja funkcionira i kao tradicionalna bijela ploča


Uživajte u dodirnoj tehnologiji stvorenoj za učionice, kroz interaktivnu ploču koja omogućava učenje kroz suradnju. Zahvaljujući interaktivnosti, uz Boxlight TouchBoard do 10 učenika može raditi istovremeno, na interaktivnoj ploči koju je lako postaviti. Iskustvo korištenja dodira brzo je i precizno na svim dijelovima ploče. Osim toga, ploča je optimizirana za projektore i ima površinu koja se može brisati.


Ključne značajke

Potpuno interaktivno rješenje. Uz interaktivnu ploču dolazi i MimioStudio softver, koji omogućava kreiranje kolaborativnih aktivnosti i sadržaja za učenje, kao i provođenje testiranja.

Više učenika odjednom. Istovremeno ploču može koristiti do deset korisnika ako koriste jednu dodirnu točku ili pet korisnika ako koriste dvije dodirne točke, što povećava angažman učenika i promovira učenje kroz suradnju.

Površina koja se može brisati. Ovo omogućava da se interaktivna ploča koristi i kao tradicionalna bijela ploča, što smanjuje količinu potrebnih alata u učionici.

Optimizirano za projiciranje. Površina ploče također ima nano-premaz koji omogućuje prezentacijama i sadržajima za učenje da ožive na ploči.

Lagano i jednostavno. U većini slučajeva, potrebno je samo 10 minuta kako bi se ploča postavila na mjesto, uz korištenje uključenih nosača za postavljanje.


Pročitajte detaljne specifikacije ploče ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr