Casio XJ-F100W

9.373,75 kn

Pošalji upit

Casiova Advanced serija, uz sve odlike Core serije ima i veći izbor ulaznih konektora, kontrolu preko mreže, te mogućnost kupnje WiFi prijemnika za bežično slanje slike s računala. Model XJ-F100W je XGA projektor jačine svjetla 3500 lumena, odličnih optičkih svojstava (zoom 1.5:1), te veliki izbor ulaznih konektora.

IZDVAJAMO

20.000 sati trajnost izvora svjetla
Lamp free (Laser/LED)
Instant ON/OFF
Mala potrošnja struje
Proizveden u Japanu

Tehnologija

DLP BrilliantColor 6-segment

Nativna rezolucija

WXGA (1280×800)

Jačina svjetla

3500 ANSI lumena

Kontrast

20.000:1

Konektori

2x VGA, HDMI, Video (S-video + kompozit), Stereo audio

Jamstvo

3 godine

Jamstvo na izvor svjetla

5 godina ili 10.000 sati rada, što prije nastupi

Serija

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr