Casio XJ-L8300HN

Pošalji upit

Casio XJ-L8300HN – idealan projektor za velike prostore


Ključne značajke

  • 5000 lumena
  • 4K-UHD rezolucija (3840 x 2160 piksela)
  • Sjajne slike, živih boja – čak i u prostorijama s velikim ekranima

Casio projektori sadrže inovativni laserski i LED hibridni izvor svjetlosti, što ih čini velikim napretkom u pogledu zaštite okoliša. Dodatno, zahvaljujući upotrebi tehnologije rasvjete bez žive, CASIO projektori mogu raditi do 20 000 sati bez zamjene lampe.

Model XJ-L8300HN omogućuje da projekcijske slike projicirane na ekranu od 100 do 150 inča  budu jasno vidljive, bez obzira na to gledaju li se izbliza ili iz daleka – idealno za velike konferencijske prostore.


Detaljnije tehničke specifikacije možete pronaći ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr