Casio XJ-S400W

16.248,75 kn

Pošalji upit

Projektor ekonomične potrošnje energije za dugotrajno korištenje


Izvor svjetlosti kombinira lasersku i LED tehnologiju što ovaj projektor čini ekološki prihvatljivim, zbog čega i ima TCO certifikat održivosti. Prilagodljiv je za različite uvjete zahvaljujući sedam razina jačine svjetlosti.


Ključne značajke

  • WXGA rezolucija (1280 x 800)
  • 4000 lumena
  • visoki omjer kontrasta od čak 20000:1
  • dug vijek trajanja lampe – do 20000 sati
  • DLP display tehnologija
  • ugrađeni zvučnik jačine 16 watta
  • mogućnost WLAN povezivanja s računalom

Inovativna tehnologija svjetlosti

Kombinacija LED i laserskog izvora svjetlosti garantira jasnu i živopisnu reprodukciju boja čak i na dnevnoj svjetlosti. Životni vijek lampe je iznimno dug, do čak 20000 sati. Nakon paljenja projektor postiže punu razinu svjetlosti za otprilike 5 sekundi.


Visoke performanse, niska potrošnja

Prilagodljiv za rad u različitim svjetlosnim uvjetima zahvaljujući dinamičnoj kontroli svjetline. Ima mogućnost podešavanja svjetla između sedam razina jačine svjetlosti. Oštra i bogata slika zbog visokog omjera kontrasta.

Iznimno niska razina potrošnje energije (0.23 watta) u standby načinu rada.

Detaljne tehničke specifikacije pogledajte ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr