Casio XJ-V2

Pošalji upit

XJ-V2 pojačana je varijanta izuzetno uspješnog Casio modela XJ-V1, a odlikuje ga XGA (1024 X 768) rezolucija uz jačinu svjetla od 3000 lumena te DLP, Laser/LED tehnologija.


IZDVAJAMO

Izvor svjetla nove generacije. Laserski Casio projektori rade bez korištenja toksične žive i koriste do 40% manje električne energije za rad.

Trajni izvor svjetla. Zahvaljujući korištenju svjetlosne tehnologije bez žive, Casio projektori mogu raditi čak 20 tisuća sati bez promjene lampe.

Vrhunski prikaz boja. Revolucionarna hibridna svjetlosna tehnologija koja kombinira laser i LED tehnologiju garantira jasan i briljantan prikaz boja, čak i na dnevnom svjetlu.

Brzo paljenje i gašenje. Zahvaljujući Direct ON/OFF funkciji, čekanje da se projektor zagrije ili ohladi stvar je prošlosti – jednostavnim pritiskom na gumb, projektor dostiže punu svjetlinu za samo 5 sekundi.

Fleksibilnost svjetla. Casio projektori mogu se prilagoditi raznim uvjetima osvjetljenja, zahvaljujući dinamičkoj kontroli svjetla.


Detaljne tehničke specifikacije možete pronaći ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr