Casio XJ-V2

5.248,75 Kn

XJ-V2 pojačana je varijanta izuzetno uspješnog Casio modela XJ-V1, a odlikuje ga XGA (1024 X 768) rezolucija uz jačinu svjetla od 3000 lumena te DLP, Laser/LED tehnologija.

IZDVAJAMO

20.000 sati trajnost izvora svjetla.
Male dimenzije i težina
Proizveden u Japanu

Tehnologija

DLP BrilliantColor 6-segment

Nativna rezolucija

XGA (1024×768)

Jačina svjetla

3000 ANSI lumena

Kontrast

20.000:1

Konektori

2x VGA, HDMI, Stereo audio

Jamstvo

3 godine

Jamstvo na izvor svjetla

5 godina ili 10.000 sati rada, što prije nastupi

Izvor svjetla

LED/Laser Hybrid

Serija

Težina (kg)

2,80

Akcija vrijedi isključivo za edukacijske ustanove i vrijedi do isteka zaliha. Ostali kupci projektor mogu nabaviti po redovnoj cijeni od 5.999,00 kn (s PDV-om).

Dostavu roba vrši kurirska služba Overseas i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske.

Cijena dostave je 35kn (PDV uključen). Iznosi za usluge dostave se automatski obračunavaju u košarici. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca.
Licence s ESD opcijom se isporučuju elektroničkim putem.

Za uplate koje su vidljive su na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr
Također smo dostupni na tel. 01 3908 930 ili putem “live chat” usluge na stranicama HSM-INFORMATIKA d.o.o. tijekom radnog vremena tvrtke.