Cinema 4D R23 – trajna licenca

27.550,00 kn

Pošalji upit

Udahnite život likovima i animacijama

Novi alati i poboljšanja u workflowu omogućit će vam još bolje iskustvo dizajna. Maxon Cinema 4D Studio verzija R23 predstavlja sveobuhvatnu Maxon ponudu za profesionalne 3D umjetnike. To je idealno rješenje za sve one koji žele stvarati vrhunske 3D modele i animaciju uz renderiranje u najkraćem mogućem roku.

Ključne značajke

Glatki pokreti. Cinema 4D R23 sadrži ključna poboljšanja u izradi animacija koja olakšavaju stvaranje i manipulaciju keyframeovima, produkciju novih animiranih, upravljanje pozama, retargetiranje i izradu skinova. 

Delta Mush. Uklonite deformacije kako biste sačuvali bitne detalje pokreta. Ova opcija jako dobro funkcionira i na težim područjima pokreta kao što su zglobovi likova. Unaprijeđene postavke pomogućuju uklanjanje deformacija na svakom pojedinom objektu.

Unaprijeđen keyframing. Animirajte likove brže s intuitivnijim automatskim keyframingom i upravljanjem pomoću kojeg možete jednostavno namjestiti i pomicati keyframeove na cijeloj hijerarhiji kao i skupinama objekata.

Magic Bullet Looks. Jednostavno primjenite neke od 200 filmskih preseta, importirajte LUTove, ili radite s individualnim alatima za korekciju boje, film grain i puno više od toga. Svoje Looks presete možete spremiti i dijeliti ih s ostalim aplikacijama poput After Effectsa, Premierea Pro, FCPX i ostalih.

Softverska licenca isporučuje se elektroničkim putem – na e-mail korisnika u roku 24-48 sati od narudžbe.