Clevertouch IMPACT Plus

Pošalji upit

Clevertouch IMPACT Plus- snažan interaktivni ekran za učionicu današnjice


Ovo kompletno rješenje za edukaciju puno naprednih značajki dolazi u čak četiri veličine – 55″, 65, 75″ i 86″. Uz softversku podršku programa poput LYNX Whiteboarda, Cleverstorea i Snowflakea štedi vrijeme planiranja predavanja, te aktivnosti u učionici čini kvalitetnijima i zanimljivijima


Ključne značajke

Tehnologija visoke preciznosti. Patentirana Super Glide Touch tehnologija nudi najbolje iskustvo pisanja na interaktivom ekranu. Iskustvo pisanja glatko je poput pisanja na ploči – bez ikakvog kašnjenja. Uz mogućnost razlikovanja između brisanja dlanom, dodira prstom i pisanja olovkom, nema potrebe za promjenom postavki usred pisanja.

Istinska 4K preciznost. Patentirana tehnologija omogućuje najfluidnije iskustvo pisanja na ekranu, precizno i bez kašnjenja.

Beskrajna bijela ploča. Uz beskonačnu bijelu ploču, nikad vam neće ponestati prostora za pisanje. Možete koristiti brojne alate, od onih za brojanje, pretvaranje rukopisa u tekst i dodavanje slika ili oblika, a sve kasnije možete sačuvati, ispisati ili podijeliti na druge uređaje.

LUX 8.0. Sučelje jednostavno za korištenje – brze, intuitivne aplikacije i geste za upravljanje olakšavaju svakodnevne zadatke.

Mikrofon. Interaktivni ekrani sadrže ugrađene mikrofone, tako da ih je moguće koristiti za prezentacije preko videopoziva i ostale slične sadržaje.

Zvuk koji ispunjava prostoriju. Zahvaljujući zvučnicima maksimalne jačine od 45W, možete uživati u zvuku koji se čuti u svakom kutu prostorije.

Povezivost. Interaktivni ekrani imaju mnoštvo mogućnosti povezivanja koji uključuje dva USB-C ulaza. Omogućeno je i povezivanje audia, videa i dodirnog uređaja pomoću samo jednog kabla.

Cloud računi. Moguća je sinkronizacija s Google Drive, OneDrive i Dropbox računima, tako da možete raditi gdje god se nalazili.

Upravljanje na daljinu. Gledajte, kontrolirajte i ažurirajte vaš ekran i s druge lokacije. Vaša IT podrška vam tako može pomoći čak i ako nisu u učionici.

Briga za energetsku učinkovitost. Ekrani su opremljeni senzorima blizine, tako da će se Clevertouch ekrani sami isključiti kada prepoznaju da se više nitko ne nalazi u prostoriji.

Instantna ažuriranja. Nove značajke, ažuriranja softvera i hardvera bez problema se automatski isporučuju na Clevertouch ekran.


 

 

 

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr