Clevertouch IMPACT

Pošalji upit

Clevertouch IMPACT – puno više od interaktivnog ekrana


Ovo savršeno kompletno rješenje za edukaciju dolazi u veličinama od 65, 75″ i 86″ i donosi iznimno preciznu tehnologiju dodira. Uz softversku podršku programa poput LYNX Whiteboarda, Cleverstorea i Snowflakea štedi vrijeme planiranja predavanja, te aktivnosti u učionici čini kvalitetnijima i zanimljivijima


Ključne značajke

Tehnologija visoke preciznosti. Patentirana Super Glide Touch tehnologija nudi najbolje iskustvo pisanja na interaktivom ekranu. Iskustvo pisanja glatko je poput pisanja na ploči – bez ikakvog kašnjenja. Uz mogućnost razlikovanja između brisanja dlanom, dodira prstom i pisanja olovkom, nema potrebe za promjenom postavki usred pisanja.

Beskrajna bijela ploča. Uz beskonačnu bijelu ploču, nikad vam neće ponestati prostora za pisanje. Možete koristiti brojne alate, od onih za brojanje, pretvaranje rukopisa u tekst i dodavanje slika ili oblika, a sve kasnije možete sačuvati, ispisati ili podijeliti na druge uređaje.

LUX 8.0. Sučelje jednostavno za korištenje – brze, intuitivne aplikacije i geste za upravljanje olkašavaju svakodnevne zadatke.

Zvuk koji ispunjava prostoriju. Zahvaljujući zvučnicima maksimalne jačine od 15W, možete uživati u zvuku koji se čuti u svakom kutu prostorije.

Povezivost. Interaktivni ekrani imaju mnoštvo mogućnosti povezivanja koji uključuje USB-C ulaz. Omogućeno je i povezivanje audia, videa i dodirnog uređaja pomoću samo jednog kabla.

Cloud računi. Moguća je sinkronizacija s Google Drive, OneDrive i Dropbox računima, tako da možete raditi gdje god se nalazili.

Upravljanje na daljinu. Gledajte, kontrolirajte i ažurirajte vaš ekran i s druge lokacije. Vaša IT podrška vam tako može pomoći čak i ako nisu u učionici.

Instantna ažuriranja. Nove značajke, ažuriranja softvera i hardvera bez problema se automatski isporučuju na Clevertouch ekran.


 

 

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr