Clevertouch UX Pro

Pošalji upit

Clevertouch UX Pro – moćan 4K interaktivni ekran s mnoštvom mogućnosti


Uz Clevertouch UX Pro koji dolazi u veličinama od 55″, 65″, 75″ i 86″, vaše ideje mogu doći do punog izražaja. Bez žica i čekanja, sadržaj možete podijeliti s bilo kojeg uređaja na bilo kojoj platformi, kao i koristiti sve programe, softvere i aplikacije koje inače koristite. Povećajte produktivnost i učinite dijeljenje sadržaja još zanimljivijim!


Ključne značajke

Tehnologija visoke preciznosti. Patentirana Super Glide Touch tehnologija nudi najbolje iskustvo pisanja na interaktivom ekranu. Iskustvo pisanja glatko je poput pisanja na ploči – bez ikakvog kašnjenja. Uz mogućnost razlikovanja između brisanja dlanom, dodira prstom i pisanja olovkom, nema potrebe za promjenom postavki usred pisanja.

Istinska 4K preciznost. Patentirana tehnologija omogućuje najfluidnije iskustvo pisanja na ekranu, precizno i bez kašnjenja.

Beskrajna bijela ploča. Uz beskonačnu bijelu ploču, nikad vam neće ponestati prostora za pisanje. Možete koristiti brojne alate, od onih za brojanje, pretvaranje rukopisa u tekst i dodavanje slika ili oblika, a sve kasnije možete sačuvati, ispisati ili podijeliti na druge uređaje.

Mikrofon. Interaktivni ekrani sadrže ugrađene mikrofone, tako da ih je moguće koristiti za prezentacije preko videopoziva i ostale slične sadržaje.

Zvuk koji ispunjava prostoriju. Zahvaljujući zvučnicima maksimalne jačine od 45W, možete uživati u zvuku koji se čuti u svakom kutu prostorije.

Povezivost. Interaktivni ekrani imaju mnoštvo mogućnosti povezivanja te uključuju 2 USB-C ulaza, a moguće je dodati i bilo koju USB kameru.

NFC profili. Zbog NFC senzora koji je ugrađen u rub ekrana, dovoljno je samo prisloniti NFC karticu na dno ekrana za brz pristup vlastitom profilu.

Cloud računi. Moguća je sinkronizacija s Google Drive, OneDrive i Dropbox računima, tako da možete raditi gdje god se nalazili.

Važnost sigurnosti. Ekrani imaju mogućnost bežičnog i žičnog povezivanja, tako da se članovi tima i posjetitelji mogu sigurno spojiti, koristeći odvojene mreže.

Briga za energetsku učinkovitost. Ekrani su opremljeni senzorima blizine, tako da će se Clevertouch ekrani sami isključiti kada prepoznaju da se više nitko ne nalazi u prostoriji.

Instantna ažuriranja. Nove značajke, ažuriranja softvera i hardvera bez problema se automatski isporučuju na Clevertouch ekran.


 

 

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr