Corel Painter 2021 – elektronička licenca, Win/Mac

3.315,50 kn

Pošalji upit

Najbolji softver za digitalnu umjetnost

Učinite prijelaz s tradicionalne na digitalnu umjetnost potpuno bezbolnim, i postignite prirodne, profesionalne rezultate u manje vremena, koristeći Painter 2021. Proširite mogućnosti vaše digitalne umjetnosti, koristeći fenomenalnu kolekciju najrealističnijih digitalnih Natural-Media kistova na svijetu. Eksperimentirajte s raznim umjetničkim materijalima kojima vjeruju svjetski profesionalni umjetnici, uključujući debele tempere, nježne vodene boje i medije prepune tekstura. Iskoristite mogućnost učenja unutar softvera, kompatibilnost s Photoshopom, 2.5D teksturalno slikanje, i vodeće alate za foto-crtanje.

Ključne značajke

Najbolji realistični Natural-Media alati. Stvorite umjetnost softverom za slikanje koji vrlo jednostavno zamagljuje granice između analognog i digitalnog, zahvaljujući mokrim, debelim i suhim alatima koji izgledaju i ponašaju se kao u stvarnosti.

Ekskluzivni digitalni kistovi. Kreirajte zapanjujuću umjetnost s neočekivanim vrstama medija koje možete naći samo u Painter softveru. Čestice i olovke koje produciraju uzorak samo su dio onoga čime možete oslikati svoju maštu na platnu.

Jednostavniji alati za foto-slikanje. Nije potrebno imati iskustva! Otvorite fotografiju, pokrenite Auto-Painting opciju i pripremite, automatski slikajte i vratite detalje s lakoćom. Ili umočite digitalni kist za kloniranje u bilo koju fotografiju i slikajte ručno, za osobni dodir.

Kompozicije bez premca. Naslikajte remek-djela sa savršenom simetrijom i perspektivom, koristeći ugrađene kompozitorske alate – zrcalno slikanje, kaleidoskop, vodiče…

Podržava popularni hardver i softver. Otvorite i spremite .PSD datoteke. Doživite prednosti crtaćeg tableta, za pritisak, nagib, rotaciju, na Mac ili Windows sustavima.

Softverska licenca isporučuje se elektroničkim putem – na e-mail korisnika u roku 24-48 sati od narudžbe.