CorelCAD 2021 – elektronička licenca

6.640,50 kn

Pošalji upit

Profesionalan, pristupačan i pojednostavljen CAD program 


Dostupan za Windows i macOS, CorelCAD 2021 omogućuje dizajnerima da postignu profesionalne rezultate u 2D crtanju, 3D dizajnu i 3D printanju.

Postignite još bolje rezultate uz novi CorelCAD koji donosi kolekciju snažnih alata za 2D skiciranje i 3D dizajn koji su osmišljeni upravo za stručnjake u arhitekturi, građevini i proizvodnji. Stvarajte tehničke crteže visoke kvalitete još brže zahvaljujući poboljšanjima koja ubrzavaju workflow – od rada s linearnim i kružnim uzorcima pa sve do rada s dinamičnim blokovima. Osim toga, sada još jednostavnije možete usporediti CAD datoteke, vizualizirati višestruke opcije za rješenje projekta, bolje uočavati promjene koje nastaju kolaboracijom, a sve to zahvaljujući novom Drawing Compare alatu.


Ključne novosti

Lakše uspoređivanje nacrta. Drawing Compare Palette novi je alat koji vam omogućuje da jednostavnije, lakše i brže usporedite dvije datoteke – bojama istaknite promjene koje su nastale, prikažite različite opcije u kojima projekt može ići i definitrajte “prije i kasnije” točke unutar vašeg workflowa

Značajna poboljšanja koja omogućuju stvaranje uzoraka. Duplicirajte objekte i uzorke u istoj perspektivi zahvaljujući boljoj povezanosti u Pattern komandi. Sada možete replicirati uzorke i objekte uzduž linearne ili kružne putanje i tako lakše stvarati željene uzorke.

Lakša pretvorba blokova.  Konvertirajte dinamičke blokove u custom blokove jednostavno i lako. Na taj način dobit ćete  veću kontrolu i više mogućnosti za uređivanje vaših datoteka.

Bolji proces printanja. Uživajte u pojednostavljenom načinu printanja vaših nacrta – od sada imate mogućnost objedinjavanja višestrukih opcija na jednu lokaciju, dodavanje dodatnih opcije prikaza i jednostavno više kontrole.

Poboljšana pretvorba u PDF format. Prilagodite veličinu datoteke i kvalitetu slike vašim potrebama uz nove, poboljšane mogućnosti određivanja kvalitete vektorskih i raster datoteka pri prebacivanju vaših radova u PDF format.

 

 

Softverska licenca isporučuje se elektroničkim putem – na e-mail korisnika u roku 24-48 sati od narudžbe.