CorelDRAW Standard 2021 trajna licenca

2.812,00 kn

Pošalji upit

CorelDRAW Standard 2021 savršeno je rješenje za entuzijaste i male tvrtke kojima je potrebna grafička obrada široke palete materijala – od razglednica i photo bookova, do reklama i grafičkih rješenja za web. 
Neke od glavnih značajki

Ilustriranje pomoću vektora. Pretvorite jednostavne linije i oblike u kompleksna umjetnička djela. Stvorite složene forme i oblike u pomoć raznovrsnih načina oblikovanja i alata za crtanje koja ovo rješenje nudi.

Dizajniranje. Dizajnirajte brošure, dokumente, i druge vrste sadržaja. Pomoću ravnala, okvira i drugih alata precizno smjestite objekte unutar dizajna točno ondje gdje želite. 

Uređivanje fotografija. Retuširajte i poboljšajte vaše fotografije pomoću snažnog rješenja za uređivanje fotografijama koje se zasniva na prinicipu rada s layerima – Corel PHOTO-PAINT. Prilagodite boje, tonove, kontrast, uklonite nesavršenosti iz fotogafija, ali i puno više od toga. 

Tipografija. Uredite tekst do najmanjih detalja pomoću široke palete alata. Dodajte raznolike efekte na tekst, poput dodavanja sjena, i uživajte u mogućnostima koje nudi OpenType tipografija.

Alati za web grafiku.  Stvorite zadivljujući web sadržaj uz cijelu kolekciju grafičkih alata i preseta. Budite sigurni da će grafika za vašu web stranicu biti savršene kvalitete.Detaljnu usporedbu CorelDRAW Standard i ostalih Corel izdanja možete pronaći ovdje.CorelDRAW Standard 2021 je trajna licenca i sadrži CorelDRAW® Standard 2021 i Corel PHOTO-PAINT  Standard 2021. 

Paket uključuje: 

  • 1000 clipart dokumenata i digitalnih slika
  • 100 royalty-free fotografija visoke rezolucije
  • 175 fontova
  • 20 okvira 
  • Više od 60 profesionalno dizajniranih templatea, uključujući certifikate, reklame, posjetnice i drugo

Više o proizvodu saznajte ovdje ili se javite na hsmsales@hsm.hr

Brend

 

 

 

 

 

Softverska licenca isporučuje se elektroničkim putem – na e-mail korisnika u roku 24-48 sati od narudžbe.