Foxit PDF Editor 11 nadogradnja s PhantomPDF Std/Biz 9

1.066,16 kn

Pošalji upit

PhantomPDF – PDF editor koji mijenja način na koji uređujete dokumente i njima upravljate


Ovaj artikl namijenjen je postojećim korisnicima PhantomPDF Standard ili Business 9 licenci.

Uredite PDF-ove pomoću moćnih, ali jednostavnih procesa – na radnoj površini, mobilnom uređaju i webu – bilo da ste u uredu, kod kuće ili u pokretu.


Ključne mogućnosti

Uređujte PDF dokumente kao profesionalac. Brzo i jednostavno ažurirajte PDF dokumente. Radi poput programa za obradu teksta – preoblikujte tekst kroz odlomke, stupce i stranice; promijenite izgled dokumenta, izmijenite veličinu teksta, font ili razmak između redaka i dodajte multimediju.

Dijelite i surađujte u stvarnom vremenu. Povežite članove tima kako biste povećali fleksibilnost i rezultate. Integrirajte s vodećim sustavima za upravljanje sadržajem, koristite popularne usluge pohrane u oblaku i pokrenite zajedničke recenzije kako biste pružili povratne informacije i upravljali njima.

Izvoz u popularne formate datoteka. Jednostavno dijelite PDF sadržaj izvozeći PDF u Word, PowerPoint, Excel, RTF, HTML, tekst i slikovne formate. Izvezite cijeli dokument ili samo odabrano područje.

Kreirajte PDF dokumente i obrasce. Stvorite PDF, PDF / A, PDF / X i PDF / E iz gotovo bilo kojeg formata datoteke ili web stranica. Stvorite PDF portfelje za jednostavno dijeljenje više datoteka zajedno i koristite prepoznavanje polja obrasca za brzo stvaranje interaktivnih PDF obrazaca za prikupljanje podataka. Renderirajte PRC 3D PDF i stvorite 3D PDF iz .DWG datoteka.

Jednostavno organizirajte PDF datoteke. Organizirajte i manipulirajte PDF stranicama. Spajanje i dijeljenje dokumenata; povucite i ispustite stranice unutar datoteke ili iz jednog dokumenta u drugi; i dodajte marke, vodene žigove, zaglavlja, podnožja i još mnogo toga.

Zaštite svoje PDF dokumente. Zaštitite podatke u svojim povjerljivim dokumentima. Trajno uredite i uklonite tekst i slike, zaštitite dokumente šifriranjem lozinke ili pomoću Microsoft AIP-a, pročistite dokumente i digitalno potpišite PDF-ove.

Skenirajte papirnate dokumente. Skenirajte i pretvorite papirnate dokumente ili slike u PDF. Pokrenite prepoznavanje teksta (OCR) za stvaranje teksta koji se može odabrati i koji se može pretraživati. Omogućite uređivanje teksta i ažurirajte tiskani primjerak poput digitalnih dokumenata.


Napomena: Kako bi imali pravo na nove verzije softvera ako i kad one izađu (unutar godinu dana od kupnje licence i održavanja), potrebno je dodatno kupiti jednogodišnje održavanje. Održavanje je potrebno kupiti istovremeno s licencom.

Softverska licenca isporučuje se elektroničkim putem – na e-mail korisnika u roku 24-48 sati od narudžbe.