Helgi Orion King samostojeće platno, 150×150 cm

748,75 kn

Pošalji upit

Orion King platna serija su prijenosnih projekcijskih platna velike stabilnosti i čvrstoće, posebno osmišljeni za profesionalce kojima je potrebna kvaliteta koju mogu koristiti svaki dan.


Zahvaljujući mehanizmu namatanja, širokom i čvrstom tronožnom stalku te metalnom kućištu protiv udaraca, Orion King serija pogodna je za korištenje u komercijalnim okruženjima, hotelima, sobama za sastanke i centrima za profesionalno usavršavanje.


Ključne značajke

  • Četiri crne rubne crte debljine 2,5 cm koje u svim formatima dodatno definiraju sliku projiciranu na platnu
  • Metalno kućište debljine 2 mm, vrlo otporne strukture
  • Čvrsti tronožni stalak s mogućnosti rotacije za 360º za optimalno postavljanje u svim uvjetima
  • Mogućnost prilagodbe nagiba platna (maksimalno 15º), za eliminiranje distorzije projicirane slike

Pogledajte detaljnije tehničke specifikacije ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr