InFocus IN114xa

Pošalji upit

IN114xa projektor omogućava vam vrhunsku sliku kojom ćete lako impresionirati publiku


IN114xa ima nevjerojatno dugačak vijek trajanja lampe, visoku svjetlinu i izvrsnu povezivost. Kompaktan dizajn i lakoća čine ga laganim za prenošenje i instalaciju.


Ključne značajke

  • XGA (1024 x 768) rezolucija
  • 3800 lumena
  • dug vijek trajanja lampe od 15000 sati
  • visoki omjer kontrasta od 26000:1
  • kompaktan i lagan za poboljšanu prenosivost
  • točna i vividna reprodukcija boja zahvaljujući BrilliantColor™ tehnologiji
  • 2 HDMI priključka
  • mogućnost prikazivanja 3D sadržaja s Blu-ray uređaja i PC računala

Impresivno dug vijek trajanja lampe

Serija IN110xa sadrži lampe s vijekom trajanja od čak 15000 sati korištenja u dinamičnom modu. S obzirom da ne postoje filtri koje bi trebalo mijenjati, ovi projektori zaista nude nenadmašiv omjer cijene i kvalitete.

Visoka svjetlina i visok kontrast

Zahvaljujući ovom projektoru, možete projicirati bolje, svjetlije slike na bilo kojoj površini, bez obzira na uvjete rasvjete. Serija IN110xa ima do 3800 lumena i omjer kontrasta od 26000:1 za još više bijele, tamnije crne i sveukupnu bolju oštrinu slike. Unaprijed definirani načini rada pružaju izvrsnu kvalitetu slike na bež zidovima i bijelim ili crnim pločama.

Napredne značajke za prezentaciju i postavljanje

Opremljen mogućnostima poput gašenja zvuka ili slike, serija IN110xa omogućava vam da na napredan način prikazujete svoj sadržaj, bez komplikacija.

Spreman za 3D

Serija IN110xa podržava nekoliko vrsta 3D sadržaja – uključujući reprodukciju s Blu-ray uređaja, video igara i PC uređaja. Sve što publika treba su 144z DLP Link 3D naočale (prodaju se zasebno), kako bi se slika savršeno sinkronizirala.


Pogledajte detaljne tehničke specifikacije ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr