InFocus IN116xa

4.123,75 kn

Pošalji upit

IN116xa projektor omogućava vam vrhunsku sliku kojom ćete lako impresionirati publiku


IN116xa ima nevjerojatno dugačak vijek trajanja lampe, visoku svjetlinu i izvrsnu povezivost. Kompaktan dizajn i lakoća čine ga laganim za prenošenje i instalaciju.


Ključne značajke

  • WXGA (1280 x 800) rezolucija
  • 3800 lumena
  • dug vijek trajanja lampe od 15000 sati
  • visoki omjer kontrasta od 18000:1
  • kompaktan i lagan za poboljšanu prenosivost
  • točna i vividna reprodukcija boja zahvaljujući BrilliantColor™ tehnologiji
  • 2 HDMI priključka
  • mogućnost prikazivanja 3D sadržaja s Blu-ray uređaja i PC računala

Impresivno dug vijek trajanja lampe

Serija IN110xa sadrži lampe s vijekom trajanja od čak 15000 sati korištenja u dinamičnom modu. S obzirom da ne postoje filtri koje bi trebalo mijenjati, ovi projektori zaista nude nenadmašiv omjer cijene i kvalitete.

Visoka svjetlina i visok kontrast

Zahvaljujući ovom projektoru, možete projicirati bolje, svjetlije slike na bilo kojoj površini, bez obzira na uvjete rasvjete. Serija IN110xa ima do 3500 lumena i omjer kontrasta od 18000:1 za još više bijele, tamnije crne i sveukupnu bolju oštrinu slike. Unaprijed definirani načini rada pružaju izvrsnu kvalitetu slike na bež zidovima i bijelim ili crnim pločama.

Napredne značajke za prezentaciju i postavljanje

Opremljen mogućnostima poput gašenja zvuka ili slike, serija IN110xa omogućava vam da na napredan način prikazujete svoj sadržaj, bez komplikacija.

Spreman za 3D

Serija IN110xa podržava nekoliko vrsta 3D sadržaja – uključujući reprodukciju s Blu-ray uređaja, video igara i PC uređaja. Sve što publika treba su 144z DLP Link 3D naočale (prodaju se zasebno), kako bi se slika savršeno sinkronizirala.Pogledajte detaljne tehničke specifikacije ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr