InFocus IN1188HD

Pošalji upit

InFocus IN1188HD – ultraprijenosni projektor vrhunskih performansi uz Full HD rezoluciju i 3000 lumena


InFocus IN1188HD ultraprijenosni projektor stvoren je za vrhunske performanse, s HDMI ulazom, velikom svjetlinom, ultradugotrajnim slikama i nenadmašnom kvalitetom i bojom. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu male težine, IN1188HD je savršen za trgovačke putnike ili sve one koji se trebaju predstaviti na putu.


Ključne prednosti

Izuzetno tih rad. Koristeći tehnologiju LED-a i Quantum Color motora, prilikom rada je projektor nevjerojatno tih, držeći publiku fokusiranom na prezentaciji.

Quantum Color Engine tehnologija. IN1188HD pokreće InFocus Quantum Color motor za izvanrednu kvalitetu slike tijekom godina neprekidnog rada. Quantum Colour Engine zasnovan je na tehnologiji osvjetljenja čvrstog stanja, a testiran je na preko 200 jedinstvenih parametara u boji kako bi se osigurale što živopisnije slike.

Prezentacije bez računala. Ostavite prijenosno računalo sa strane i reproducirajte dokumente, fotografije, videozapise ili glazbu izravno s projektora.


Detaljne tehničke specifikacije pogledajte ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr