InFocus IN3144

9.373,75 kn

Pošalji upit

Projektor s visokom svjetlinom i dobrom povezivosti koji donosi vrhunske performanse u vašu sobu za sastanke ili učionicu, po cijeni koja pristaje u vaš budžet!


Ključne značajke

  • XGA (1024 x 768) nativna rezolucija
  • 5000 lumena
  • 1.5x optički zoom
  • NVIDIA 3DTV Play i 144Hz 3D Triple Flash
  • 3D podrška za Blu-ray i ostale uređaje
  • ugrađeni zvučnik od 10W
  • HDMI 1.4 x 2, VGA i dodatni priključci
  • RJ45 mrežni priključak

Dobra povezivost

IN3144 prepun je mogućnosti za povezivanje, uključujući dva HDMI priključka i nekoliko audio priključaka. Projicirajte sliku s PC i Mac računala, video izvora, tableta i pametnih telefona.

Impresivna kvaliteta slike

Zahvaljujući 5000 lumena, visokom kontrastu i BrillianColor™ DLP tehnologiji, IN3144 projicira velike, jasne i šarene sadržaje, čak i s upaljenim svjetlima. Omjer zooma od 1.5:1 i mogućnosti projiciranja slike s raznih udaljenosti omogućavaju korištenje projektora u raznim prostorijama.

Upravljanje preko mreže i digitalno upravljanje

Daljinski upravljajte projektorom s jednog računala putem postojeće mreže, uz besplatan InFocus ProjectorNet 4.0 softver.


Pogledajte detaljne tehničke specifikacije ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr