InFocus Liteshow 4 DB+ bežični prezentacijski adapter

4.373,75 kn

Pošalji upit

Dodajte InFocus LiteShow 4 bežični prezentacijski adapter bilo kojem projektoru ili zaslonu s VGA ili HDMI ulazom, za brzo i jednostavno dijeljenje podataka, audio i HD video sadržaja preko sigurne bežične veze s računala ili mobilnog uređaja.


Ključne značajke

  • Eliminirajte kablove i ubrzajte prezentacije
  • Prikazujte, kontrolirajte ili pregledavajte prezentacije s mobilnog uređaja
  • Automatsko dekodiranje video sadržaja, za brzu i glatku reprodukciju
  • Gosti se mogu jednostavno spojiti pomoći LiteShow USB modula
  • Spojite se s ekranom osjetljivim na dodir i kontrolirajte svoje računalo putem ekrana
  • Kompatibilno s operativnim sustavima Windows 7 i 8 ili Mac OS, kao i iOS i Android mobilni uređajima
  • Spojite nekoliko računala istovremeno i prikazujte sadržaj s njih
  • Kreirajte sigurnu bežičnu pristupnu točku
  • 2.4 Ghz / 5 Ghz dvopojasna bežična tehnologija, za ultra brz prijenos
  • Ugrađeno video dekodiranje savršeno prikazuje HD video

Koristite s gotovo bilo kojim uređajem

LiteShow 4 DB+ kompatibilan je s najnovijim operativnim sustavima, što vam omogućuje da prezentacije radite s Windows i Mac računala, kao i iOS ili Android mobilnih uređaja pomoću besplatne aplikacije MirrorOp. LiteShow je također kompatibilan s AirPlay značajkom, za potpunu jednostavnost.


Brzo spajanje

Predavači koji žele koristiti LiteShow 4 DB+ jednostavno ukopčaju LiteShow USB u svoje računalo i mogu početi s prezentacijom – nisu potrebna nikakva posebna administratorska prava ili instalacije.


Jednostavna suradnja

Značajke Moderator i QuadView omogućuju da na ekran bude istovremeno spojena do četiri računala, a pritom možete kontrolirati koje računalo (ili više njih) se prikazuju. Ovo je idealno za web sastanke, timski rad ili projekte u učionici.


Fleksibilnost zahvaljujući dugom dometu i velikim brzinama

Dvopojasna bežična tehnologija omogućuje vam bolje bežično iskustvo, istovremeno smanjujući bežične smetnje. Pojas od 2,4 GHz doseže do udaljenosti od 91 metra, kako biste se mogli spojiti čak i iz druge prostorije, a pojas od 5 GHz omogućuje brže veze bez prekida i brzine prijenosa do 300 mbps.


Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr