InFocus SimpleShare (1 odašiljač + 1 prijamnik)

Pošalji upit

SimpleShare rješenje za bežične prezentacije – jednostavno za postavljanje, još jednostavnije za korištenje!


SimpleShare je najlakši, najizravniji način za dijeljenje videozapisa, prezentacija dokumenata, podataka i još mnogo toga – bez instaliranja softvera i upravljanja mrežom. Prava zamjena za šumu kablova, SimpleShare nudi mogućnost jednostavnih i brzih bežičnih prezentacija pomoću jednog pritiska gmba. Osiguravajući izvrsne performanse po povoljnim cijenama, SimpleShare je savršeno rješenje za bežično povezivanje u konferencijskim dvoranama ili učionicama.


Ključne značajke

  • Plug & Play – bez instaliranja softvera
  • Jednostavno mijenjajte prezentere jednim pritiskom gumba
  • Prikazujte visokokvalitetne HD video i audiozapise u stvarnom vremenu
  • Radi s bilo kojim HDMI ulazom, PC i Mac računalima ili drugim uređajima

Jednostavno za postavljanje, jednostavno za korištenje. SimpleShare je rješenje za bežične prezentacije koje je nevjerojatno jednostavno implementirati – bez preuzimanja softvera, bez upravljanja mrežom i bez potrebe za posebnim IT odjelom. SimpleShare uklanja kablove i radi bez ikakve konfiguracije ili instalacije, tako da se svatko može povezati i bežično dijeliti sadržaj na bilo kojem zaslonu s HDMI ulazom za nekoliko sekundi.

Sigurnost podataka. SimpleShare platforma dizajnirana je za rad u radijusu od 15 metara od prijamnika. Kako se spriječio pristup neovlaštenim korisnicima, SimpleShare koristi WPA2, najsigurniji način enkripcije podataka. Algoritam AES-CCMP koji se koristi je enkripcija šifriranih ključeva s promjenjivom veličinom ključa. Lozinka se automatski mijenja u različitim intervalima, što sprješava bilo kakvu mogućnost propuštanja informacija ili hakiranja.

Viskokokvalitetni videozapisi. Dijelite visokokvalitetne video i audiozapise u stvarnom vremenu, bez bežične pristupne točke. SimpleShare platforma podržava punu 1080p video rezoluciju uz 60 sličica u sekundi, što omogućava vrhunsko video iskustvo s minimalnom latencijom.


Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr