Lumens DC125

Pošalji upit

Praktična USB dokument kamera


Lumens DC125 dokument kamera opremljena je profesionalnim optičkim senzorom visoke osjetljivosti, za bolje identificiranje svjetline i kontrasta uz minimalne smetnje i živopisnu reprodukciju boja. Uz Full HD rezoluciju od 1080p, brzinu od 30 sličica u sekundi i brzi automatski fokus, zabilježava svaki pokret bez zadrške.

Sve često korištene naredbe smještene su u gumbe na bazi kamere, za jednostavan pristup stvarima kao što su isključivanje, zamrzavanje, snimanje i optimizacija slike za podešavanje oštrine, svjetline i fokusa, za najbolju kvalitetu slike.

Samo jedan USB kabel spojen je na računalo, za praktično korištenje bez potrebe za eksternim strujnim adapterima ili VGA kablovima i kompliciranim instalacijama. Dodatno, ugrađeni mikrofon za video i audio snimanje čini DC125 praktičnim odabirom za snimanje treninga, sastanaka, seminara, predavanja i ostalog.

Više informacija pogledajte ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr